Δημήτρης Παπανώτας: Αποκάλυψε ότι του προτάθηκε να κάνει την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά!
Νέα

Δημήτρης Παπανώτας: Αποκάλυψε ότι του προτάθηκε να κάνει την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά!

Δημήτρης Παπανώτας: Αποκάλυψε ότι του προτάθηκε να κάνει την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά!

Μια μεγάλη κουβέντα είχαν ο Νίκος Μουτσινάς και ο Δημήτρης Παπανώτας τόσο για τη μετακίνησή του στον ΣΚΑΪ από τον Alpha όσο και για το γεγονός ότι εκφράζει πάντα έντονα την άποψή του.

“Η νέα διοίκηση του καναλιού αποφάσισε ότι δεν θα γίνουν κάποια πράγματα οπότε κι εγώ αποφάσισα ότι εφόσον υπάρχουν και άλλες προτάσεις… Και πέρσι υπήρχαν για να συμβεί κάτι ανάλογο με διάφορα που συζητιόντουσαν. Θα μπορούσα να έχω κάνει και τη δική σου εκπομπή ξέρεις!” αποκάλυψε.

“Κάθε χρόνο γίνονται συζητήσεις. Με το Happy Day δεν έκλεισε ακριβώς ο κύκλος. Πραγματικά στεναχωριέμαι που μου λείπουν τα παιδιά. Ήταν μια παρέα που δεθήκαμε σε προσωπικό επίπεδο. Με το Φραγκολιά, με τη Σταματίνα, με τη Μαίρη, με τον Βασίλη ακόμα και με τη Μαρία την Αντωνά υπάρχει ένα δέσιμο που δεν μπορείς να τον φανταστείς που και τον ίδιο χαβαλέ κάναμε και έξω. Μου λείπουν τα παιδιά, κακά τα ψέματα”, δήλωσε.

“Έχεις γίνει ένα λούτρινο αρκουδάκι” είπε ο Νίκος για την παρουσία του Δημήτρη στο “Μεσημέρι”.

“Και δεν μου πάει λες;” ρώτησε ο Δημήτρης.

“Ο Σπαλιάρας έκανε ένα στρατηγικό λάθος, τα έβαλε με όλους τους δημοσιογράφους. Το κατάλαβε κι αυτός και ζήτησε συγγνώμη, το μάζεψε αλλά μετά κάπως έπρεπε να το συνεχίσει και το συνέχισε με μένα και τον Λιάγκα και τώρα μόνο με μένα”, είπε και ο Νίκος του ζήτησε να κάνει ένα στόρι συμφιλίωσης παρόμοιο με του Γιώργου Λιάγκα!

Ο Δημήτρης δήλωσε ότι προτιμά να είναι μέλος μιας ομάδας και όχι κεντρικός παρουσιαστής γιατί δεν μπορεί να αντέξει τις απαιτήσεις των δημοσίων σχέσεων που πρέπει να κάνει.

“Απορώ με τον Γιώργο και τη Σταματίνα που έχουν και παιδιά πώς μπορούν και το κάνουν” σχολίασε.

“Θα συνταχτώ εγώ με την άποψη των πολλών; Το μόνο που δεν με αφορά είναι η άποψη των πολλών. Με αφορά το σωστό, το δίκαιο, το αξιοπρεπές. Αλλά το να μη θεωρούν σωστή την άποψή μου και να μου στέλνουν μήνυμα ότι ξέρω πού μένεις θα ρθω έξω από το σπίτι σου είναι απαράδεκτο. Ζούμε σε μια εποχή που τα social media έχουν δώσει σε πολλούς ανθρώπους βήμα που δεν ξέρουν τι σημαίνει αυτό ” ήταν από τις χαρακτηριστικές κουβέντες του Δημήτρη Παπανώτα.

“Όποτε έχω υπάρξει πολύ οξύς ήταν για να απαντήσω” δήλωσε ενώ επέμεινε ότι δεν αφήνει “τον τάδε τυχάρπαστο να με κάνει δημόσια ρόμπα και να αφήσω τη θεία στο χωριό να νομίζει ότι έχει δίκιο ο τυχάρπαστος”. “Το κοινό τη σιωπή την εκλαμβάνει ως ότι έχω λερωμένη τη φωλιά μου και το έχω βουλώσει”.