Γιώργος Λιάγκας – Δημήτρης Παπανώτας: Πώς απάντησαν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου;
Νέα

Γιώργος Λιάγκας – Δημήτρης Παπανώτας: Πώς απάντησαν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Γιώργος Λιάγκας – Δημήτρης Παπανώτας: Πώς απάντησαν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Σε σίριαλ μεταξύ καναλιών και ραδιοφώνων εξελίχθηκε η κόντρα Λιανού-Αρναούτογλου εναντίον Λιάγκα-Παπανώτα.

Αφορμή η ραδιοφωνική “πλάκα” του Γρηγόρη Αρναούτογλου για να υπερασπιστεί τον φίλο του και συμπαρουσιαστή του στο ραδιόφωνο, Γιώργο Λιανό.

Μετά τα σχόλια που έγιναν στο “Πρωινό” όπου ακούστηκε και το επίμαχο απόσπασμα της εκπομπής, ήρθε η σειρά του Γιώργου Λιάγκα και του Δημήτρη Παπανώτα να απαντήσουν.

Ο Δημήτρης Παπανώτας δεν είχε διάθεση να δώσει τόπο στην οργή.

“Είναι βλακεία στα ερτζιανά. Ότι εγώ ζω για να δημιουργώ κόντρες που την ξεκίνησε ο Γρηγόρης για να διαφημίσει την καινούργια του ραδιοφωνική εκπομπή. Επειδή έχω υπάρξει καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη αυτός που πρέπει να φοβάται είναι ο ίδιος ” είπε χαρακτηριστικά.

“Θα το θεωρήσω μάλλον έλλειψη παιδεία να λες δημόσια για τα άπλυτα κάποιου γιατί η ομήγυρις γνωρίζει ότι όλα είναι εμπορικό κόλπο, αλλά η θεία Κούλα στο τάδε σημείο της Αττικής μπορεί να κάνω τα χειρότερα. Δεν είμαι ούτε έμπορος ναρκωτικών, ούτε έμπορος όπλων ούτε λευκής σαρκός”, είπε.

Ο Γιώργος Λιάγκας τον διέκοψε διότι όπως ανακοίνωσε μόλις είχε λάβει μήνυμα από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που τον ενημέρωνε ότι όλα αυτά που έλεγε είναι πλάκα και δεν εννοούσε κάτι.

Ο Δημήτρης Παπανώτας δεν δέχτηκε το απολογητικό μήνυμα παρόλο που οι υπόλοιποι στο πάνελ δήλωσαν ότι δεν έχουν λόγο να μη δεχτούν τα όσα έγραψε ο Γρηγόρης.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθάρισε στον Γιώργο Λιανό ότι πλέον είναι παρουσιαστής και “όλοι που κάνουμε αυτή τη δουλειά κρινόμαστε. Τη γνώμη μας είπαμε. Θα το υποστεί και ο Λιανός. Θα το πω ξεκάθαρα όμως, δεν θέλω να κάνω το Voice ποτέ. Την απόφαση θα την πάρει ο Ατζούν. Απ’ ό,τι ξέρω ο Ατζούν δεν ξέρει καν ποιος είμαι εγώ οπότε δε νομίζω να μετράει αυτά που είπαμε για τον Γιώργο”, είπε.

Ακούστε τι έγινε: