Αντώνης Σρόιτερ: “Τελείωσε η εποχή με το ψευτοσταριλίκι”
Νέα

Αντώνης Σρόιτερ: “Τελείωσε η εποχή με το ψευτοσταριλίκι”

Αντώνης Σρόιτερ: “Τελείωσε η εποχή με το ψευτοσταριλίκι”

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” της Ναταλίας Γερμανού ήταν καλεσμένος ο Αντώνης Σρόιτερ, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha.

Ο Αντώνης Σρόιτερ γιορτάζει 10 χρόνια παρουσίασης του κεντρικού δελτίου και πραγματικά έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχής καθώς το δελτίο ειδήσεων του καναλιού είναι σταθερά πρώτο στις προτιμήσεις του κοινού και επιβραβεύεται με πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης.

Παρόλα αυτά είναι ένας αρκετά ταπεινός άνθρωπος και άλλωστε ο ίδιος ομολόγησε ότι στην τηλεόραση πλέον “τελείωσε η εποχή με το ψευτοσταριλίκι”.

Η Ναταλία του επιφύλαξε ένα κουτί με εκπλήξεις από την πορεία του αλλά και μία τούρτα.

“Δε μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση”

Ο Αντώνης Σρόιτερ δήλωσε ότι αισθάνεται ασφάλεια στον Alpha σαν να είναι η οικογένειά του. Αποκάλυψε ότι “ρίχτηκε κατευθείαν στα βαθιά” ως άπειρος όταν ανέλαβε το δελτίο. Αποκάλυψε ότι παίζει πολύ τακτικά μπάσκετ στις 11 τη νύχτα με ανθρώπους των ΜΜΕ ενώ μίλησε και για την σύζυγό του, Ιωάννα Μπούκη. Όπως είπε δεν έψαχνε απαραίτητα κάποιο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό σε έναν άνθρωπο και με βάση αυτό διάλεξε τη σύζυγό του.

Στην ερώτηση της Ναταλίας αν παρακολουθεί το δελτίο του και την εκπομπή του “Αυτοψία” μετά την προβολή τους δήλωσε ότι δεν του αρέσει να βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση.