Αντώνης Σρόιτερ: Η απάντησή του στις αιχμές του Δήμου Βερύκιου
Νέα

Αντώνης Σρόιτερ: Η απάντησή του στις αιχμές του Δήμου Βερύκιου

Αντώνης Σρόιτερ: Η απάντησή του στις αιχμές του Δήμου Βερύκιου

Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί στον Alpha μετά τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του καναλιού, Δήμου Βερύκιου, στο Happy Day για τις ηχηρές απουσίες από την κοπή της πίτας του καναλιού.

Με αιχμηρό και οργισμένο τρόπο, ο Δήμος Βερύκιος έκανε λόγο για “χρυσοπληρωμένους που δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ευεργέτη τους”.

Ο δημοσιογράφος “φωτογράφισε” τους απόντες Αντώνη Σρόιτερ, Ελένη Μενεγάκη, Αγγελική Νικολούλη, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Ναταλία Γερμανού αλλά και την Ελένη Τσολάκη.

Η απάντηση του Αντώνη Σρόιτερ

Ο Αντώνης Σρόιτερ την ημέρα της εκδήλωσης βρισκόταν στους Δελφούς στο σημαντικό Οικονομικό Φόρουμ που διεξάγεται εκεί με την παρουσία του πρωθυπουργού, όπως άλλωστε ανάρτησε και στα social media του.

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha έδωσε όμως την απάντησή του αποκλειστικά στην εκπομπή “Ευτυχείτε” για το θέμα: “Εγώ ήμουν εκείνο το βράδυ κεντρικός ομιλητής στους Δελφούς. Κάθε χρόνο πηγαίνω άλλωστε. Οπότε δε νομίζω ότι με αφορά ο σχολιασμός του Δήμου Βερύκιου”.

Τι απαντούν οι υπόλοιποι παρουσιαστές;

Σύμφωνα με το “Ευτυχείτε”, το περιβάλλον της Αγγελικής Νικολούλη ανέφερε στην εκπομπή ότι η πρόσκληση δεν δόθηκε εγκαίρως, ώστε η δημοσιογράφος να διαμορφώσει το πρόγραμμά της.
Αντίστοιχα, η Ελένη Τσολάκη ανέφερε στην εκπομπή ότι ένα προσωπικό της πρόβλημα την ανάγκασε να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Όσο για την Ελένη Μενεγάκη και τη Βίκυ Χατζηβασιλείου φέρονται να είναι απόλυτα δικαιολογημένες καθώς ενημέρωσαν έγκαιρα το κανάλι ότι θα απουσιάζουν.
H Βίκυ Χατζηβασιλείου, άλλωστε ανέβασε και φωτογραφίες στο Instagram από τον προορισμό όπου βρίσκεται:

https://www.instagram.com/p/BunPv1BhkHk/?utm_source=ig_web_copy_link