Κηδεύτηκε ο ηρωικός ψαράς- Συντετριμμένη η Σοφία Αρβανίτη

Κηδεύτηκε ο ηρωικός ψαράς- Συντετριμμένη η Σοφία Αρβανίτη


ZNEWS Team

Σκυφτή στην εκκλησία η τραγουδίστρια – Παρών και ο Μιχάλης Ρακιντζής

Φίλοι και γνωστοί, στελέχη της πολιτικής ηγεσίας του τόπου, αλλά και απλοί άνθρωποι που είχαν ακούσει την ιστορία του, αποχαιρέτησαν τον Κώστα Αρβανίτη.

Η κηδεία του ψαρά που την τραγική 23η Ιουλίου 2018 διέσωσε με το καΐκι του περίπου 70 άτομα από τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι, τελέστηκε σήμερα δημοσία δαπάνη στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην πλατεία Χαλανδρίου.

Ο Κώστας Αρβανίτης απεβίωσε την περασμένη Παρασκευή (9/8) μετά από πολύχρονη και άνιση μάχη με τον καρκίνο, έχοντας δίπλα του τους δικούς του ανθρώπους.

Ήταν όλοι εκεί, στο τελευταίο «αντίο», μαζί με την αδελφή του, την τραγουδίστρια Σοφία Αρβανίτη που εμφανίστηκε συντετριμμένη.

Εκεί ήταν όμως και ο επί πολλά χρόνια σύντροφος της Σοφίας Αρβανίτη, Μιχάλης Ρακιντζής.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής ήταν εκεί για το τελευταίο αντίο στον Κώστα Αρβανίτη

Παρούσα και η Πολιτεία, διά της υφυπουργού για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνας Μιχαηλίδου και του γενικού γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργου Σταμάτη.

«Ο Κώστας Αρβανίτης εκείνη τη μέρα διέσωσε την ανθρωπότητα και διέσχισε την αλληλεγγύη. Αυτό που θα ήθελα είναι να τον θυμόμαστε όλοι ως υπόδειγμα προσφοράς στην κοινωνία και σε όλους τους συνανθρώπους μας» δήλωσε η υφυπουργός.

Η Δημοτική φιλαρμονική Ραφήνας Πικερμίου τίμησε τον εκλιπόντα.

Αντί στεφάνων, επιθυμία της οικογένειας ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για την Κιβωτό του Κόσμου, ως προσφορά στη μνήμη του Κώστα Αρβανίτη.