Τελευταία εξέλιξη: Πού θα δούμε τελικά το The Voice και τις υπόλοιπες εκπομπές της Acun Medya;
Nikopolis Blog

Τελευταία εξέλιξη: Πού θα δούμε τελικά το The Voice και τις υπόλοιπες εκπομπές της Acun Medya;

Τελευταία εξέλιξη: Πού θα δούμε τελικά το The Voice και τις υπόλοιπες εκπομπές της Acun Medya;

Πολλές συζητήσεις έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό για τις πολυδάπανες παραγωγές του Ατζούν Ιλιτζαλί που είχαν καταφέρει να απογειώσουν τα νούμερα τηλεθέασης του ΣΚΑΪ. Η φετινή πορεία όμως του Survivor φαίνεται πως κλόνισε τις σχέσεις των δύο πλευρών, αφού ο σταθμός ήταν από την αρχή πολύ επιφυλακτικός απέναντι στο concept «Ελλάδα- Τουρκία» και δυστυχώς (ή ευτυχώς για πολλούς) οι φόβοι των ιθυνόντων επιβεβαιώθηκαν.

Έτσι λοιπόν, όπως έγινε γνωστό και την περασμένη εβδομάδα, οι δυο πλευρές αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και οι λόγοι ήταν φυσικά οικονομικοί. Η τουρκική πλευρά δεν έμεινε φυσικά άπραγη και έτσι προσέγγισε παλιούς της… γνώριμους.

Όπως λέει το δικό μας ρεπορτάζ, αυτή τη στιγμή η Acun Medya βρίσκεται αρκετά κοντά σε συμφωνία με τον Όμιλο ΑΝΤ1, χωρίς όμως να έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι διαπραγματεύσεις.

Το σενάριο που ακούγεται αυτή τη στιγμή έχει ως εξής: Το The Voice και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» μετακομίζουν στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1 TV, ενώ το Survivor, το My Style Rocks και το Power of Love εντάσσονται στο πρόγραμμα του Μακεδονία TV.

Προς το παρόν καμία από τις δύο πλευρές δεν επιβεβαιώνει επίσημα τις πληροφορίες που διαρρέουν και πολύ καλά κάνουν αμφότεροι, από τη στιγμή που όλα μπορεί να ανατραπούν ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Να θυμίσουμε εδώ ότι πριν πάει στον ΣΚΑΪ, ο Ατζούν είχε «κλείσει» με το Star, αλλά όταν προέκυψε το θέμα των τηλεοπτικών αδειών το κανάλι έκανε πίσω.

Αν τελικά επιστρέψει το The Voice στον ΑΝΤ1, το – ισραηλινής προέλευσης- The Four, θα μπει αναγκαστικά στον πάγο μέχρι νεωτέρας.