Μεγάλες εξελίξεις στον ΣΚΑΪ
Nikopolis Blog

Μεγάλες εξελίξεις στον ΣΚΑΪ

Μεγάλες εξελίξεις στον ΣΚΑΪ

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου προχωρά το “διαζύγιο” ΣΚΑΪ- Acun Medya. Τα χρήματα που ζητάνε οι Τούρκοι κρίθηκαν- δικαιολογημένα- υπερβολικά και την ίδια άποψη συμμερίζονται και τα υπόλοιπα ελληνικά κανάλια. Αυτό σημαίνει ότι ΚΑΙ το The Voice είναι στον αέρα.
Η αλήθεια είναι ότι αυτό το “διαζύγιο” έχει χαροποιήσει πολλά στελέχη του σταθμού που καθόλου δεν τους άρεσε το κουμάντο που τους έκαναν οι ξένοι στο πρόγραμμα. Πάντως, ετοιμάζεται μια μεγάλη μεταγραφή εκεί στο Φάληρο ενός δημοσιογράφου που θα κάνει πολύ μεγάλη αίσθηση μόλις ανακοινωθεί. Αν δεν χαλάσει κάτι την τελευταία στιγμή, ο ερχομός του προσώπου αυτού θα θέσει μάλλον εκτός κάποιους άλλους.
Και στο Open όμως έγινε μια άκρως δελεαστική πρόταση σε γνωστό παρουσιαστή ο οποίος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο. Τα συμβόλαια βέβαια είναι για να σπάνε. Είναι σωστό να μένει κάποιος σε μια δουλειά με το ζόρι; Μπορεί να αποδώσει το ίδιο όταν θα σκέφτεται κάθε μέρα την ευκαιρία που μπορεί να του στέρησαν;
Το καλοκαίρι ξεκίνησε επίσημα σήμερα και στα πρωινά. Όχι, δεν βγήκαν στις παραλίες, αλλά ξεκίνησαν πάλι οι συζητήσεις για τα ρετούς στις φωτογραφίες των εξωφύλλων. Ευχαριστούμε τους συναδέλφους για τις ευγενικές συμβουλές τους, ειδικά όταν στο πρόσφατο παρελθόν κάποιοι από αυτούς ζητούσαν από τους διευθυντές των περιοδικών να τους αδυνατίσουν! Λογικό όμως και σεβαστό, δεν έχουν όλες το κορμί – λαμπάδα της Φαίης, που ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1, αν και είχε και από αλλού προτάσεις….
Την πιο σωστή κουβέντα την είπε πάντως ο Ουγγαρέζος. Αν δεν ρετουσάρουν τα περιοδικά τους celebrities, θα καλούν μετά οι ίδιοι τους φωτογράφους για να φτιάχνουν τις φωτογραφίες, πριν φτάσουν στα έντυπα. Φίλε Δημήτρη, να σου αποκαλύψω λοιπόν ότι πολλοί από αυτούς το κάνουν ήδη, δεν περίμεναν εμάς!

Και μία…. πολιτιστική είδηση για να μη ρίξουμε άλλο το επίπεδο! 11 Σεπτεμβρίου έρχεται στην Ελλάδα ο Andrea Bocelli για μία εμφάνιση στο Ηρώδειο. Επειδή ο σκοπός θα είναι φιλανθρωπικός, μαθαίνουμε ότι έριξε την αμοιβή του περίπου στο μισό.