Πρωινός τηλεοπτικός συνωστισμός!
Nikopolis Blog

Πρωινός τηλεοπτικός συνωστισμός!

Πρωινός τηλεοπτικός συνωστισμός!

Τα κεφάλια μέσα και επίσημα πλέον και εμείς στα περιοδικά παρακαλάμε να κρατήσει το καλοκαίρι και όλο τον Σεπτέμβρη για να έχουμε ωραίες εικόνες από παραλίες.

Αν και η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται ακόμα στο Τόκιο με τον αγαπημένο της, η ομάδα της έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει πυρετωδώς. Πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου, με αλλαγές πάνελ-  σταθερά παραμένουν η Βίκυ Παγιατάκη και η Μάρα Μεϊμαρίδη αφού οι συμβουλές της φαίνεται πως άρεσαν στο γυναικείο κοινό της εκπομπής. Η έκπληξη θα είναι στο κομμάτι της μαγειρικής.

Εκείνη τη Δευτέρα βγαίνει στον αέρα και η «Φωλιά των Κου Κου» που θα βασιστεί για άλλη χρονιά στα γερά χαρτιά του καναλιού, GNTM και MasterChef.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και η πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά μία εβδομάδα αργότερα. Το team της εκπομπής ξεκίνησε να πηγαίνει στο γραφείο από τη Δευτέρα ενώ αναμένονται αλλαγές και στη σκαλέτα της εκπομπής με τον νέο αρχισυντάκτη Γιώργο Πράτανο, μέχρι πρότινος διευθυντή του περιοδικού People.

Την ίδια μέρα, αλλά 2 ώρες αργότερα, κάνει πρεμιέρα  και ο πρώην σύζυγος της Φαίης, Γιώργος Λιάγκας, στον ΣΚΑΪ αλλά και το Happy Day – για πρώτη φορά χωρίς τον Δημήτρη Παπανώτα που έκανε διακοπές με τροχόσπιτο σε όλη την Ευρώπη, φτάνοντας μέχρι την Ισλανδία!

Θα καταφέρει άραγε ο Γιώργος Λιάγκας να «προσγειώσει» τα νούμερα της Ελένης Μενεγάκη αφού οι πρώην συμμαθητές θα προβάλλονται ταυτόχρονα από τη 1 μέχρι τις 2;

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει φέτος και η μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου: Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ (21 Σεπτέμβρη), Αννίτα Πάνια στο Open και φυσικά η Ναταλία Γερμανού στον Alpha. Η Τατιάνα επιστρέφει στο lifestyle με πιο ελαφριά κοινωνικά θέματα, αφού το Σαββατοκύριακο- και ειδικά το μεσημέρι- η «βαριά» θεματολογία δεν έχει θέση.

Μαθαίνω ότι η προσέγγιση της Τατιάνας στο καλλιτεχνικό ρεπορτάζ θα είναι πολύ πιο… κομψή, αφού η ίδια πιστεύει ότι το σκληρό gossip, που είχε υπηρετήσει με μεγάλη επιτυχία την περασμένη δεκαετία, δεν είναι πλέον καθόλου ελκυστικό στην πλειοψηφία του κοινού.

Ο ΣΚΑΪ δεν θα μείνει ανενεργός ούτε τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, αφού ακούγεται ότι εκεί θα μεταφερθεί το DOT της Νάνσυς Ζαμπέτογλου- και όχι στο ΟΝΕ όπως αρχικά είχε ακουστεί.

Εκεί στο ΟΝΕ πάντως, μένει να βρεθεί η ψυχαγωγική εκπομπή που θα καλύψει το κενό 10-12 το πρωί, ενώ τα ραντεβού συνεχίζονται…