Φαίη Σκορδά: Αυτός θα είναι ο νέος συνεργάτης της
Νέα

Φαίη Σκορδά: Αυτός θα είναι ο νέος συνεργάτης της

Φαίη Σκορδά: Αυτός θα είναι ο νέος συνεργάτης της

Αλλαγές θα υπάρξουν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Το Πρωινό», όπως και η ίδια είχε αποκαλύψει στην τελευταία της σεζόν, όταν και αποχαιρέτησε την αρχισυντάκτριά της, Ελεάννα Τρυφίδου.

Η Ελεάννα αναμένεται ότι θα αναλάβει την καινούρια εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ και η Φαίη θα έχει στο….control της τον Γιώργο Πράτανο.

«Κάθε χρόνο υπάρχουν αλλαγές, κακά τα ψέματα, μικρές βέβαια, αλλά τέτοιες εκπομπές κι όπως εγώ τις κάνω, σαν δομή μένουν ίδιες. Η βάση παραμένει ίδια.

Σημαντικό στις επιτυχίες είναι οι ομάδες κι εγώ είμαι τυχερή γιατί όλοι μου οι συνεργάτες δεν είναι τυχαίοι, τους έχω επιλέξει από όλα τα χρόνια της πορείας μου. Είναι οι top στο είδος τους. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη, όπως κι ότι στην αρχισυνταξία θα είναι ο Γιώργος Πράτανος.

Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο είχα ξεκινήσει μαζί στην Θεσσαλονίκη στο TV Μακεδονία. Είχαμε έρθει Αθήνα όλοι μαζί στο Alter αλλά μετά άλλαξαν οι δρόμοι μας. Είμαι πολύ χαρούμενη επειδή είναι δικός μου άνθρωπος», δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Έλα Να Δεις» στο OMEGA Κύπρου.