Πού θα δούμε τελικά το The Voice;
Nikopolis Blog

Πού θα δούμε τελικά το The Voice;

Πού θα δούμε τελικά το The Voice;

Και εκεί που η Acun Medya ήταν σε -πολύ προχωρημένες- συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, οι καθυστερήσεις από τη μεριά τους έκαναν το κανάλι του Αμαρουσίου να κάνει πίσω. Ταυτόχρονα βέβαια, η τουρκική εταιρεία παραγωγής δεν είχε κλείσει τελείως την πόρτα του ΣΚΑΪ.

Το κανάλι του Φαλήρου, όπως και κάθε σταθμός που ήρθε τα τελευταία χρόνια σε επαφή, ενδιαφερόταν από την αρχή κυρίως για το The Voice. Επειδή όμως ο ΣΚΑΪ δεν ήθελε ούτε να δίνει τα χρήματα που έδινε στους Τούρκους, ούτε να συνεχίσει με όλα τα projects του που του δέσμευαν το μισό (και βάλε) πρόγραμμα, είχαν κάνει από νωρίς τα κουμάντα τους και κατάφεραν να προσελκύσουν όχι μόνο ισχυρό έμψυχο δυναμικό αλλά και να εξασφαλίσουν νέα concepts που κάνουν επιτυχία στο εξωτερικό και δεν έχουν προβληθεί ξανά στην Ελλάδα.

Εκτός από το τηλεπαιχνίδι Guess my age που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας και θα δίνει lead in στο καθημερινό κεντρικό δελτίο, το “βαρύ” χαρτί του prime time είναι το The Masked Singer όπου ένας διάσημος Έλληνας θα τραγουδάει μεταμφιεσμένος και το κοινό μαζί με την επιτροπή θα καλείται να τον καταλάβει- αν είναι καλός θα προκρίνεται χωρίς να ξέρουμε ποιος είναι μέχρι να βγει εκτός παιχνιδιού και να αποκαλύψει το πρόσωπό του! Η παραγωγή του παιχνιδιού μάλιστα έχει έρθει σε επαφή με υποψήφιους καλλίφωνους “μασκοφόρους”.

Τα τελευταία νέα από το τηλεοπτικό μέτωπο, πάντως, θέλουν το The Voice να βρίσκει ξανά καταφύγιο στον ΣΚΑΪ αν κανείς δεν έχει ακόμα επίσημη ενημέρωση. Οι κριτές, βέβαια, έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν ραντεβού με άλλους σταθμούς – κυρίως με τον ΑΝΤ1- αλλά όλοι τους έχουν λίγο πολύ συμφωνήσει ότι το The Voice είναι το πρώτο που τους ενδιαφέρει.