Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους…
Nikopolis Blog

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους…

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους…

«Η Λάουρα Νάργες μιλάει για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Νίνο» διαβάζω και μπερδεύομαι. Η ταχύτητα με την οποία η πληροφορία διασκορπίζεται και θρυμματίζεται, θυμίζει το παιχνίδι με το χαλασμένο τηλέφωνο. Αυτό που κρατάς ό,τι θέλεις να κρατήσεις και πετάς ό,τι δεν σε εξυπηρετεί. Φυσικά και η κοπέλα το αρνήθηκε, τι άλλο να κάνει.

Όσο για τον Νίνο, τον οποίο πάντα εγώ προτιμούσα να φωνάζω Στέφανο και καθόλου δεν τον ενοχλούσε, κρατάω πάντα τα καλά και θεωρώ απλά ότι ήταν μια άτυχη στιγμή, αφού είναι ένας άνθρωπος που με έχει βάλει στο σπίτι του, έχουμε μιλήσει για τις ζωές μας, έχω πάει στη βάφτιση των παιδιών του, έχει φωτογραφηθεί σχετικά πρόσφατα στο ΟΚ! και τον είχα πάντα σε προσωπική και καλλιτεχνική εκτίμηση. Γι’ αυτό όταν με ρώτησαν αν με ενόχλησε το ξέσπασμά του, με ειλικρίνεια απάντησα αρνητικά. Και χάρηκα που σε επόμενο post του διευκρίνισε ότι δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί μου- αυτό όμως δεν «πουλούσε» οπότε δεν υπήρχε λόγος να αναπαραχθεί.

Όπως είπα και χτες στην εκπομπή της Καινούργιου, όλοι μπορούμε να κρίνουμε αλλά και να περιμένουμε πως θα κριθούμε για τα λόγια και τις πράξεις μας- αρκεί αυτό να γίνεται… λίγο πιο κόσμια, χωρίς βωμολοχίες και γενικεύσεις. Ειδικά, ας πούμε, ο Νίνο, γνώριζε-φαντάζομαι- πως ήξερα το περασμένο καλοκαίρι για τη σχέση του με το μοντέλο Σοφία Χαρμαντά, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκα. ΟΚ, η είδηση βγήκε σε ανταγωνιστικό έντυπο, αλλά εγώ τα είχα καλά με τη συνείδησή μου.  Αυτό με κάνει καλύτερο δημοσιογράφο; Μπορεί και όχι, δεν με κάνει όμως αδίστακτο. Και για να κλείσουμε το κεφάλαιο «Νίνο» θέλω να πιστεύω πως το πρωί της Τετάρτης, κάποιος τον ξύπνησε, στέλνοντάς του μόνο ένα εξώφυλλο, και εκείνος φαντάστηκε (ή έτσι του είπαν) ότι το ΟΚ! του χρέωνε τη Λάουρα ως νέα του σύντροφο. Τώρα αν με ρωτάς, ΟΚ, στις φωτογραφίες φαίνεται ότι φλερτάρουν (κάτι καθόλου μεμπτό, αφού είναι νέοι, ωραίοι και ελεύθεροι), αλλά γι’ αυτό είναι οι φωτογραφίες, για να βγάζει ο καθένας τα συμπεράσματά του. Εμείς πάντως ούτε καν αυτό γράψαμε απλά γιατί δεν υπήρχε καν λόγος να γραφτεί.

Τρεις άνθρωποι, δεκατρείς εκδοχές!

Και μιας και πιάσαμε το ΟΚ!, να πούμε εδώ και κάτι για το «τρίγωνο» Ηλιάδη- Γκέντσογλου- Κάβουρα. Η Αγγελική Ηλιάδη είπε στο ΟΚ! ότι έχει χωρίσει εδώ και δύο μήνες για τον Σάββα αλλά ήξερε από πριν ότι τα είχε με τη Βίκυ.  Φταίει η Ηλιάδη που έβγαλε τα προσωπικά της στη φόρα; Φταίει ο Σάββας που είχε και τις δύο; Φταίει η Κάβουρα που μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι; Όλα τα ακούσαμε από τους τηλεκριτές των επωνύμων εδώ και δύο μέρες.

Πάμε τώρα να τα βάλουμε σε μία σειρά. Η Αγγελική δεν είπε ποτέ ανοιχτά ότι ο Σάββας την απατούσε με τη Βίκυ. Βασικά ούτε καν κατηγόρησε ευθέως τη Βίκυ ότι μπήκε ανάμεσά τους.

Δεδομένο 1: Όλοι γνώριζαν ότι η σχέση της Αγγελικής με τον Σάββα αντιμετώπιζε προβλήματα εδώ και πολύ καιρό. Κυρίως λόγω της απόστασης, κάτι που έχει παραδεχτεί και η ίδια.

Δεδομένο 2: Δεν έχουμε ακούσει ακόμα την πλευρά της Βίκυς μετά την αποκάλυψη της Αγγελικής. Η πρώτη δεν έχει αρνηθεί πως γνωριζόταν με τον Σάββα εδώ και χρόνια. Αυτό που ξέρω όμως προσωπικά είναι ότι αρνείται ακόμα κατηγορηματικά πως είχε συνάψει σχέση μαζί του, είτε πριν είτε μετά τον χωρισμό του από την Αγγελική. Το ίδιο μάλιστα υποστηρίζει και εκείνος. Όπως επίσης, γνωρίζω από πρώτο χέρι πως η Βίκυ αρνήθηκε δελεαστικές προτάσεις για εξώφυλλα γιατί δεν θέλει να φανεί πως εκμεταλλεύεται το μίνι «σκάνδαλο» που τη στοχοποιεί.

Τώρα, αν υπήρξε όντως φλερτ με τη Βίκυ, αν εκείνος της είχε πει ότι είχε χωρίσει και τελικά δεν είχε χωρίσει, αυτά είναι προσωπικά θέματα που μόνο οι ίδιοι τα ξέρουν και είναι λίγο άκομψο να βάζουμε ταμπέλες με ευκολία όταν δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Εξάλλου, ο κάθε άνθρωπος μπορεί να ερμηνεύει διαφορετικά την «αλήθεια» του.

Δείτε όμως αυτό το Σάββατο την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στο OPEN. Εκεί θα πούμε κάτι που δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι σήμερα, μια παρασκηνιακή λεπτομέρεια αυτής της ιστορίας που μπορεί και να επαναπροσδιορίσει τα δεδομένα. Γιατί όπως η ζωή φροντίζει να μας διδάσκει με κάθε ευκαιρία, μια ιστορία που αφορά παραπάνω από έναν άνθρωπο, δεν περιορίζεται μόνο σε μία παράμετρο…