Νίνο: Το υβριστικό ξέσπασμα μετά τις φωτογραφίες με τη Λάουρα Νάργες
Ελλάδα

Νίνο: Το υβριστικό ξέσπασμα μετά τις φωτογραφίες με τη Λάουρα Νάργες

Νίνο: Το υβριστικό ξέσπασμα μετά τις φωτογραφίες με τη Λάουρα Νάργες

Ένα δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα φαίνεται ότι προκάλεσε τη μήνη του τραγουδιστή Νίνο.

Ο Νίνο φέρεται πολύ ενοχλημένος για τις φωτογραφίες του με τη Λάουρα Νάργες από την κοινή τους διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο. Ο τρόπος όμως που αντέδρασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μάλλον υπερέβη τα εσκαμμένα. Ιδού τι ανάρτησε:

Η δεύτερη υβριστική ανάρτηση του τραγουδιστή

Οι απειλές του Νίνο

Η απάντηση του Νίκου Γεωργιάδη

Ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ! μίλησε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και απάντησε στις κατηγορίες αλλά και τις απρεπείς εκφράσεις του τραγουδιστή.

“Ο καθένας μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει. Εμείς κάναμε πολύ σωστά τη δουλειά μας. Δεν γράφουμε κάτι που δεν ισχύει. Δεν μιλάμε για σχέση, δεν μιλάμε καν για φλερτ. Μιλάμε για τη συνάντηση δύο διάσημων ανθρώπων σε έναν δημόσιο χώρο”, είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Γεωργιάδης τοποθετούμενος για τον τρόπο που εκφράστηκε ο Νίνο. «Ο καθένας κρίνει και κρίνεται», τόνισε και συμπλήρωσε ότι οι δυο τους γνωρίζονται από το 2003 όταν του έκανε την πρώτη του συνέντευξη στο πρώτο Fame Story και μάλιστα ήταν καλεσμένος και στη βάφτιση των παιδιών του το καλοκαίρι του 2015 στην Εκάλη.