Ζώδια: Πώς σας επηρεάζει η μέρα γέννησης;
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Πώς σας επηρεάζει η μέρα γέννησης;

Ζώδια: Πώς σας επηρεάζει η μέρα γέννησης;

Ποια μέρα έχετε γεννηθεί; Τι ρόλο παίζει αν γεννηθήκατε Δευτέρα ή Κυριακή; Τι επιμέρους χαρακτηριστικά μας δίνουν οι μέρες;

Δευτέρα

Κυβερνήτης της μέρας: Σελήνη

Με έναν τέτοιο κυβερνήτη όσοι έχουν γεννηθεί Δευτέρα καθορίζονται από αυτόν, αφού έχουν πάντα νεανικότητα, αναγεννιούνται, είναι ονειροπόλοι αλλά από την άλλη έχουν και ένα πιο… σκοτεινό και μελαγχολικό πρόσωπο. Επίσης παρουσιάζουν μια αυξημένη ενεργητικότητα την ημέρα γέννησής τους.

Τρίτη

Κυβερνήτης της μέρας: Άρης

Μαχητικοί και επίμονοι όσοι έχουν γεννηθεί Τρίτη τόσο για την προσωπική τους ευημερία όσο και για το κοινό καλό. Περήφανα άτομα, δεν τους αρέσει να δείχνουν ευάλωτοι και κυρίως ανταποδίδουν το κακό που τους κάνει κάποιος.

Τετάρτη

Κυβερνήτης της μέρας: Ερμής

Οι γεννημένοι Τετάρτη είναι αυτό που λέμε “καπάτσοι” και ενεργητικοί όπως ο θεός Ερμής. Μπορούν να “γεννήσουν” ιδέες για να πετύχουν το σκοπό τους και είναι “τέρατα” λογικής και εξυπνάδας.

Πέμπτη

Κυβερνήτης της μέρας: Δίας

Ο Δίας συνδέεται με τα οικονομικά μας και οι γεννημένοι Πέμπτη είναι “πλούσιοι”. Όχι μόνο σε χρήματα αλλά σε εμπειρίες και γνώσεις. Ευχάριστα άτομα, αγαπητά και ειλικρινή, βάζουν τη φιλία πολύ ψηλά στις αξίες τους. Επίσης αγαπούν τα ζώα.

Παρασκευή

Κυβερνήτης της μέρας: Αφροδίτη

Καλλιτεχνική φύση έχουν οι γεννημένοι Παρασκευή. Η ευαισθησία είναι το χαρακτηριστικό τους γι’ αυτό και οι τέχνες και η μουσική τους πάει πολύ. Η Παρασκευή είναι και η τυχερή τους μέρα.

Σάββατο

Κυβερνήτης της μέρας: Κρόνος

Εξαιρετικά υπεύθυνα άτομα τα Σαββατογεννημένα που πολλές φορές ξεχνούν να διασκεδάζουν διότι είναι προσηλωμένα στο καθήκον. Βάζουν στόχους και τους πετυχαίνουν. Είναι επίσης γεμάτοι συναισθηματικές εμπειρίες και ερωτικές περιπέτειες.

Κυριακή

Κυβερνήτης της μέρας: Ήλιος

Αυτό που χαρακτηρίζει τα άτομα που έχουν γεννηθεί Κυριακή είναι οι γαλήνιοι ρυθμοί τους που ενίοτε εκνευρίζουν τους άλλους. Αυτό σημαίνει ότι αποτελούν την ήρεμη δύναμη που πετυχαίνουν το σκοπό τους με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο.