Ζώδια Παρασκευής: Οι όψεις του Ήλιου στον Σκορπιό φέρνουν χαμόγελα

Ζώδια Παρασκευής: Οι όψεις του Ήλιου στον Σκορπιό φέρνουν χαμόγελα


ZNEWS Team

Ώρα για αποφάσεις

Παρασκευή σήμερα και οι όψεις του Ήλιου στον Σκορπιό μας κάνουν και χαμογελάμε!

Τα ζώδια της Γης και του Νερού παίρνουν ωφέλιμες αποφάσεις και εκπληρώνουν όνειρα και στόχους, με την βοήθεια του Τριγώνου Ήλιου-Ποσειδώνα και του Εξαγώνου Ήλιου-Κρόνου!

Κριός

Φίλε Κριέ, το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου και το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, που πραγματοποιούνται σήμερα, θα σου δώσουν την ευκαιρία, να βάλεις σε εφαρμογή και να υλοποιήσεις, κάποιες βαθιές σκέψεις σου, ώστε να πραγματοποιήσεις μεγάλες και σημαντικές επιθυμίες, που μέχρι τώρα, κρατούσες βαθιά κρυμμένες. Μην αποκαλύπτεις σε κανέναν τίποτα τώρα και διαφύλαξε όσο πιο πολύ μπορείς τα μυστικά σου και κινητοποιήσου μονάχος σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου και το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σήμερα, είναι απόλυτα ωφέλιμες όψεις για σένα! Έχεις πλέον την ικανότητα να καταφέρεις να αξιολογήσεις τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την εξέλιξη σου και την μετέπειτα πορεία σου. Ισορροπείς με επιτυχία, συναίσθημα και λογική και έτσι θα κάνεις σημαντικές ουσιαστικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, συναναστροφές και επαφές.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου και το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα ευνοήσουν αρκετά την ζωή σου, την καθημερινότητα σου, τα θέματα που σε απασχολούν, αλλά και τον ίδιο σου εαυτό! Τη σημερινή ημέρα, θα έρθουν κάποιες απόλυτα θετικές αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν, να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη και σαφώς πιο ευχάριστη, όπως επίσης και να βελτιώσεις εσένα τον ίδιο! Ιδανική περίοδος για αλλαγές σε εμφάνιση, έναρξη σωματικής άσκησης και διατροφής.

Kαρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου και το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα σου προσφέρουν την απόλυτα ευνοϊκή επιρροή τους, σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Μπορείς τώρα να βρεις ελεύθερο χρόνο, ώστε να περάσεις όμορφα, αλλά και εποικοδομητικά, μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες και επαφές! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου δημιουργικότητα και την λάμψη σου, σε κάθε σου εγχείρημα και θα ανταμειφθείς.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου και το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, που πραγματοποιούνται σήμερα, ευνοούν άμεσα τον σημαντικό τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Επιπλέον, σου δίνεται η ευκαιρία, να συλλογιστείς και να αξιολογήσεις κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις, ώστε να κάνεις τώρα νέα ξεκινήματα! Αν πρόκειται να μετακομίσεις, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος, για πρωτοβουλίες, έρευνα, συμφωνίες και αποφάσεις! Κάποιες υποθέσεις, που αφορούν τις συγγενικές σου σχέσεις, τώρα διορθώνονται.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου και το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, σου προσφέρουν σημαντική βοήθεια, με κάθε τρόπο, ώστε να βελτιώσεις τη ζωή σου! Οι σχέσεις και επαφές με τους γνωστούς, αλλά και με αδέρφια ή γείτονες, θα βελτιωθούν σημαντικά, αφού μπορείς τώρα να μεταδίδεις ορθά τις σκέψεις, τις απόψεις και τις ιδέες σου και έτσι να πείθεις εύκολα τον συνομιλητή σου! Ήρθε η ώρα να νιώσεις ότι επιτέλους οι προσπάθειες σου, ανταμείβονται και πως άξιζε η κούραση της τελευταίας περιόδου.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου και το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, αποτελούν για σένα την απόλυτη ευκαιρία, να αυξήσεις την αυτοεκτίμηση σου είναι και έτσι να προκαλέσεις βλέμματα θαυμασμού, από τον περίγυρο σου! Έχεις τώρα την δυνατότητα, να οργανώσεις ένα πρόγραμμα, που θα σε εξυπηρετήσει να προστατεύσεις και να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και τα υλικά αγαθά σου! Επιτέλους ηρεμείς και είσαι έτοιμος, να απολαύσεις επιτέλους τις μικρές χαρές της ζωής.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου και το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σήμερα, σε αφορά άμεσα! Επιτέλους, ανταμείβεσαι για όλες τις προηγούμενες σου προσπάθειες, αλλά και για τις απογοητεύσεις που είχες σε κάποιες διαπροσωπικές σου σχέσεις! Οι όψεις αυτές, θα φέρουν θετικά αποτελέσματα, όχι μόνο για τώρα, αλλά και για αργότερα, όπως επίσης και νέες ισορροπίες στις επαφές και τις συναναστροφές! Δράσε και η επιτυχία θα είναι σίγουρη, σε κάθε τομέα της ζωής σου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου και το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σήμερα, θα φέρουν κάποια ωφέλιμα γεγονότα στη ζωή σου! Θα καταφέρεις να αναζητήσεις τις εσωτερικές σου αξίες και τις ανάγκες σου, αλλά και να αναγνωρίσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου, ώστε να τις εκπληρώσεις! Κάνε έναν ωφέλιμο απολογισμό των περασμένων γεγονότων, ώστε να οργανώσεις σωστά τις επόμενες κινήσεις σου! Πες ναι στον συνδυασμό λογικής και διαίσθησης και οι αποφάσεις σου, θα είναι σίγουρα σωστές.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, το σημερινό ανανεωτικό το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, αλλά και το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, αποτελούν εγγύηση για τους στόχους σου και σε αποζημιώνουν για όλες τις προσπάθειες και τους αγώνες που έχεις κάνει μέχρι τώρα! Τέλος πια οι στεναχώριες που σου έδωσαν στο παρελθόν, πρόσωπα και σχέσεις που λανθασμένα εμπιστεύτηκες και βασίστηκες πάνω τους! Τώρα πια, μπορείς να αισιοδοξείς και να κερδίσεις πολλά μέσα στο φιλικό τομέα.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, το σημερινό το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου και το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, σου δίνουν επιτέλους την ευκαιρία, να οργανώσεις καλύτερα την ζωή σου και τον χρόνο σου, όπως και να χαράξεις μια πορεία στην καθημερινότητα σου, η οποία θα σε βοηθήσει πολύ, ώστε να καταφέρεις να εκπληρώσεις ουσιαστικά όνειρα και στόχους! Σήμερα ξεφεύγεις από τις δύσκολες καταστάσεις ή και ακόμα και από τις τοξικές σχέσεις. Βελτιώνεις στο έπακρο την κοινωνική σου εικόνα και καταξίωση.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου και το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα σε ευνοήσουν ιδιαίτερα, σε ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις, σε οποιονδήποτε τομέα! Έχεις την ευκαιρία, να πετύχεις μακροπρόθεσμους στόχους, να ανοίξεις τους ορίζοντες σου, να αισιοδοξείς ξανά και να μπορείς άφοβα να προχωρήσεις, στην υλοποίηση ιδεών και στόχων. Να εκμεταλλευτείς την τύχη σου και τις επαφές σου, όσο πιο πολύ γίνεται.

Για περισσότερες Ημερήσιες Προβλέψεις μπες στο Oroskopos.gr