Ζώδια Μαρτίου: Πώς θα κινηθούν τα αισθηματικά σας;
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Μαρτίου: Πώς θα κινηθούν τα αισθηματικά σας;

Ζώδια Μαρτίου: Πώς θα κινηθούν τα αισθηματικά σας;

Μπήκε ο Μάρτιος και τα αισθηματικά μας απασχολούν πάντα. Τι θα φέρει ο νέος μήνας με τον ανάδρομο Ερμή και την Αφροδίτη στον Υδροχόο σε κάθε ζώδιο;

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης κινείται στον Ταύρο γι’ αυτό προσοχή στις εντάσεις με τον/την σύντροφό σας. Κάντε ένα βήμα πίσω για χάρη της σχέσης σας. Εάν είστε single ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να κάνετε νέες γνωριμίες. Η Αφροδίτη σας ευνοεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Στην καλύτερη φάση της είναι η επικοινωνία με το ταίρι σας και σας ευνοεί η Νέα Σελήνη στις 6 Μαρτίου. Ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν είστε single δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε για το τι θα σας φέρει η ζωή στην αισθηματική σας ζωή. Αν έχετε σχέση, χρειάζονται προσοχή αυτές οι μέρες καθώς οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει σας κάνουν εριστικούς απέναντι στο ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προγραμματίστε ένα ταξίδι με τον/την σύντροφό σας για να ανανεωθείτε. Αν είστε single βγείτε περισσότερο έξω, αφεθείτε στο φλερτ και ένας νέος έρωτας σας περιμένει.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής είναι ανάδρομος μέχρι τις 27 με αποτέλεσμα να χαλάει η διάθεσή σας. Όμως δεν υπάρχει λόγος να ξεσπάτε στο ταίρι σας. Αν είστε μόνοι, οι φίλοι σας θα σας προτείνουν αρκετές εξόδους και ένα πρόσωπο-έκπληξη θα αναπτερώσει τις ελπίδες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διανύετε μια περίοδο έντονου ερωτισμού στη σχέση σας ειδικά εάν είναι νέα. Ωστόσο έχετε θέσει αρκετά διλήμματα στον εαυτό σας σχετικά με τα επόμενα βήματα. Αν δεν είστε δεσμευμένοι ήρθε η ώρα να ζήσετε τον έρωτα της ζωής σας και πιθανότατα να σας απασχολήσει πρόσωπο του παρελθόντος.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 6 ευνοεί την επικοινωνία με το ταίρι σας. Σας χρειάζεται ένα ταξίδι για έρθετε πιο κοντά και ίσως να κάνετε το επόμενο σοβαρό βήμα στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα αισθηματικά σας είναι ιδιαίτερα παθιασμένα, ειδικά εάν τώρα μπήκατε σε σχέση αλλά προσοχή στις μικροπαρεξηγήσεις για ασήμαντο λόγο. Αν είστε single προσέξτε τις ύποπτες γνωριμίες που σας τάζουν πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις με τη βοήθεια της Αφροδίτης, είτε για γάμο είτε για χωρισμό. Σκεφτείτε όλα τα ενδεχόμενα αλλά και σταθμίστε σωστά τις αποφάσεις σας και κυρίως μιλήστε με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Ερμής σας βάζει κάποια εμπόδια στη σχέση σας και καλό θα είναι να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Πρέπει να ξεκαθαρίσετε πρώτα μέσα σας τι θέλετε και μετά να το συζητήσετε με τον/την σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ταίρι σας έχει παράπονα και ίσως θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε αυτό για να αποφύγετε τη σύγκρουση. Αν είστε single υπάρχουν γύρω σας πρόσωπα που ενδιαφέρονται αλλά δεν τους δώσατε σημασία!

ΙΧΘΕΙΣ

Ο ανάδρομος Ερμής δεν είναι μια καλή στιγμή για να πάτε παρακάτω στη σχέση σας καθώς υπάρχουν ακόμα “αγκάθια” που δεν έχετε λύσει. Αν είστε single να περιμένετε κάτι καλό προς το τέλος του μήνα.