Ζώδια: Οι αισθηματικές προβλέψεις της εβδομάδας
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι αισθηματικές προβλέψεις της εβδομάδας

Ζώδια: Οι αισθηματικές προβλέψεις της εβδομάδας

Η Σελήνη μπαίνει στους Διδύμους και κάνει πολλά ζώδια δυναμικά στο θέμα του έρωτα. Τι πρέπει να προσέξουν οι δεσμευμένοι και οι… αδέσμευτοι; Πού κρύβεται ο έρωτας και πού οι παγίδες;

ΚΡΙΟΣ

Αν είστε μόνοι/ες ο Άρης θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο και βρίσκετε τη δυναμικότητα που χρειάζεται για να βγείτε μπροστά και να βρείτε τον έρωτα που αναζητάτε. Οι δεσμευμένοι εκμεταλλευτείτε τη δυναμικότητα του Άρη για να εξελίξετε τη σχέση σας αλλά και να μιλήσετε ανοιχτά στον/στην σύντροφό σας για θέματα που μέχρι τώρα αποφεύγατε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα σας κάνει πιο αυθόρμητους αν είστε single κάτι που χρειάζεται στο φλερτ. Εσείς που είστε σε σχέση, δεν χρειάζονται απότομες κινήσεις και αλλαγές ή πίεση. Αποφύγετε τις εντάσεις και τα ξεκαθαρίσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρειάζεστε λίγη διασκέδαση και να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας αν είστε μόνοι/μόνες. Μην αρνηθείτε προτάσεις φίλων για εξόδους γιατί κάτι απρόσμενο σας περιμένει. Αν είστε δεσμευμένοι/ες προτείνετε στο ταίρι σας ένα ταξιδάκι για να ανανεωθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σας κάνει πιο ζωντανούς στις επαφές σας ενώ ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε μια σωστή απόφαση στα αισθηματικά σας. Αν έχετε σχέση η ανασφάλειά σας δεν βοηθά γιατί βγάζετε κτητικότητα στο ταίρι σας. Δώστε προσοχή.

ΛΕΩΝ

Ήρθε η ώρα να βάλετε νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Μην κολλάτε στα παλιά, κάντε το ξεσκαρτάρισμά σας και προχωρήστε για νέες σχέσεις. Αν είστε δεσμευμένοι/ες έχετε ανάγκη να ξεφύγετε λίγο από το άγχος γι’ αυτό πάρτε τον/την σύντροφό σας και ξεσκάστε με όποιον τρόπο σας ικανοποιεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είστε single ήρθε η ευκαιρία να δουν οι άλλοι ότι είστε επικοινωνιακοί και η Σελήνη στους Διδύμους βοηθά για να σας προσεγγίσουν. Οι δεσμευμένοι δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και ανοιχτείτε επιτέλους στο έτερόν σας ήμισυ για όσα νιώθετε.

ΖΥΓΟΣ

Βγαίνετε πλέον από την αναμονή και είστε έτοιμοι για νέες συναντήσεις και πρόσωπα που θα ανανεώσουν την αισθηματική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι επιδιώκετε τη σταθερότητα γι’ αυτό ο Άρης σας κάνει πιο συνετούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι single θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα σας εκφράσει τα συναισθήματά του. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις για τη σχέση σας. Η καχυποψία δεν βοηθάει τις σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε την αυτοπεποίθηση να κυκλοφορήσετε για να βρείτε το ταίρι σας αν είστε μόνοι. Αν είστε δεσμευμένοι, θέλετε να βγείτε από τη ρουτίνα και στο χέρι σας είναι να το συζητήσετε με το ταίρι σας και να το πετύχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σας κάνει λίγο πιο παρορμητικούς όμως αυτό θα σας φέρει μπερδέματα. Μην παρασύρεστε τόσο εύκολα από τις νέες γνωριμίες. Οι δεσμευμένοι καλό θα είναι να αποφύγουν ανοργάνωτες ενέργειες που θα αιφνιδιάσουν το ταίρι τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σπανίως ενθουσιάζεστε τελευταία αλλά αυτήν την εβδομάδα θα γίνει η ανατροπή με ένα πρόσωπο που θα σας φέρει τον ενθουσιασμό που σας έλειπε. Αν είστε σε σχέση, ανανεώστε το δεσμό σας με ό,τι πιστεύετε ότι του κάνει καλό, είτε είναι ταξίδι, είτε έξοδος είτε και μία συζήτηση.

ΙΧΘΕΙΣ

Αν είστε single αλλά σας ενδιαφέρει ένα πρόσωπο αυτήν την εβδομάδα επιτέλους να ανοιχτείτε με καλά αποτελέσματα. Οι δεσμευμένοι μπορεί να νιώθετε πίεση όμως αυτό δεν σας αποτρέπει από το να κάνετε σκέψεις για το μέλλον.