Υδροχόος: Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019
ΖΩΔΙΑ

Υδροχόος: Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019

Υδροχόος: Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019

Πέρυσι έκανες αρκετές παράτολμες κινήσεις, αλλά με την εύνοια του Δία στον 10ο Οίκο σου, θα αρχίσεις να ανακαλύπτεις από τα μέσα του Ιανουαρίου ότι στόχευσες ακριβώς στο κέντρο και πως θα αποδώσουν καρπούς. Με λίγα λόγια, το 2019 θα είναι μια ευκολότερη χρονιά για σένα.

Καριέρα: 8/10

Ο συνδυασμός Φωτιάς (Τοξότη) – Αέρα (Υδροχόος) αναζωπυρώνει κάθε τι που θα βρεθεί στον δρόμο του. Κάπως έτσι γίνεται και με τα επαγγελματικά σου. Σίγουρα, δεν θα χρειαστεί να δουλέψεις όσες ώρες δούλευες τις προηγούμενες χρονιές (ξέρεις εσύ) και θα έχεις περισσότερες απολαβές οικονομικές, χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχει επιπλέον περιθώριο για τις επόμενες χρονιές. Επίσης, ο Ουρανός στον Ταύρο του Σταθερού Σταυρού, σου φέρνει επιπλέον φήμη και αλλαγές που θα σε βελτιώσουν, προσωπικά κι επαγγελματικά.

Έρωτας: 8/10

Δεν είναι η χρονιά που θα συμβεί κάτι extreme στα ερωτικά σου. Ωστόσο, θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις πολλές καινούριες φιλίες. Κι όχι μόνο με άτομα ίδιας εθνικότητας με σένα. Ο Δίας, άλλωστε, είναι πολυπολιτισμικός πλανήτης και σου φέρνει φίλους από κάθε γωνιά του κόσμου.

Extra Tip:

Η σύζευξη του Κυβερνήτη σου, Ερμή, με τον Δία που ξεκίνησε 31 Δεκεμβρίου 2018 και θα ολοκληρωθεί στις 2 Ιανουαρίου του 2020, δίνει μια extra πινελιά λάμψης στη χρονιά που μόλις ξεκίνησε!