Τρίτη: Τι λένε τα άστρα για σας;
ΖΩΔΙΑ

Τρίτη: Τι λένε τα άστρα για σας;

Τρίτη: Τι λένε τα άστρα για σας;

Αν η Δευτέρα ήταν δύσκολη, ίσως η Τρίτη να είναι πιο βατή για τα 12 ζώδια. Η αποψινή Υπερ-πανσέληνος μας κάνει πιο πνευματικούς. Τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα στο πνευματικό κέντρο του ζωδίου σας ήδη οραματίζεστε να γράφετε για την υγεία και την ευεξία με σκοπό να ενθαρρύνετε και να εμπνεύσετε και άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής, ο πλανήτης του πνεύματος, συναντά τον Κρόνο στον τομέα της περιπέτειας και έτσι βγαίνει προς τα έξω η περιπετειώδης πλευρά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Υπερ-πανσέληνο στον τομέα που αφορά το σπίτι σας θα νιώσετε την ανάγκη να οργανωθείτε και να ξεσκαρτάρετε τα πράγματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε έτοιμοι να διευρύνετε τους ορίζοντές σας μέσα από διάβασμα πάνω σε ζητήματα θρησκείας ή και μυστικιστικών τεχνών. Ο αέρας “μυρίζει” αλλαγή.

ΛΕΩΝ

Ο τομέας της ασφάλειας σας απασχολεί ενώ μπορεί να ανακαλύψετε νέες πηγές εισοδήματος. Ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να κάνετε τις ιδέες σας πράξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Υπερ-πανσέληνος σας κάνει ενθουσιώδεις για όλα: αγάπη, φαγητό, τρυφερότητα και σύνδεση με τα πρόσωπα που αγαπάτε.

ΖΥΓΟΣ

Θέλετε να κάνετε κάτι καλό για τους άλλους αλλά δεν ξέρετε τι. Ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να διοχετεύσετε την ενέργειά σας προς τον σωστό σκοπό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν σκοπεύετε να κάνετε κάποιο πάρτι ή να διοργανώσετε μια ειδική βραδιά, ο Ερμής και ο Ποσειδώνας θα σας βοηθήσουν να ικανοποιήσετε την επιθυμία κάθε καλεσμένου σας για να θυμούνται αυτή τη βραδιά για πάντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αποψινή Υπερ-πανσέληνος γίνεται στον τομέα των επαγγελματικών σας. Η σκληρή δουλειά και η φιλοδοξία σας θα ανταμειφθούν, πιθανότατα και με προαγωγή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα ταξίδι για κάποιον μακρινό προορισμό είναι στη σκέψη σας. Κυνηγήστε το! Θα διαπιστώσετε πόσο βαθιά ωφελημένοι θα βγείτε από την επαφή με άλλες κουλτούρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε πολύ καλές ιδέες στον τομέα των επιχειρήσεων και του κέρδους. Ο Κρόνος, ο πλανήτης της πειθαρχίας και του ελέγχου θα σας βοηθήσει να καταστρώσετε τα πλάνα σας για ένα επικερδές μέλλον.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθύες σήμερα μαζί με τον Ποσειδώνα και τον Ερμή. Το τρίγωνο αυτό σας κάνει περιζήτητους χάρη στη γενναιοδωρία και τη γοητεία σας.