Τοξότης: Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019
ΖΩΔΙΑ

Τοξότης: Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019

Τοξότης: Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019

Όπως θα έχεις ήδη καταλάβει, φίλε μας Τοξότη, από τον τελευταίο μήνα του 2018, το 2019 θα είναι με διαφορά η χρονιά σου. Αγάπη, λεφτά, οικογένεια, καριέρα, φήμη, υγεία, ταξίδια, είναι όλα στο maximum και σου αξίζει γιατί -μεταξύ μας- εκείνα τα 3 χρόνια του Κρόνου σε γέρασαν απότομα, γεμίζοντάς σε παράλληλα εμπειρίες. Με λίγα λόγια, θα είναι μια από τις καλύτερες χρονιές της ζωής σου.

Καριέρα: 9,5/10

Η καριέρα σου θα είναι στην καλύτερη φάση της. Αρκεί να έχεις συγκεκριμένους στόχους. Ένας ακόμη τομέας που θα ευχαριστηθείς το 2019 είναι τα ταξίδια. Επίλεξε μέρος και με κάποιον «μαγικό» τρόπο θα βρεθείς εκεί που θέλεις. Ακόμα κι αν δεν έχεις τα χρήματα να πας σε κάποιον πολύ μακρινό προορισμό, ο Δίας θα βρει τον τρόπο να σε ταξιδέψει. Έχε πίστη.

Έρωτας: 9,5/10

Οι «αρχαίοι» αστρολόγοι έλεγαν πως αν δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, όταν ο Δίας μπει στο ζώδιό σου θα έρθει να σε βρει. Εσύ, βέβαια, ως γνήσιος Τοξότης, δεν περιμένεις να σε βρουν. Βρίσκεις, θέτεις στόχους κι απολαμβάνεις τη θετική έκβαση.

Στη «σμαραγδένια χρονιά» (λόγω της παρουσίας του Δία) σου, θα γνωρίσεις πολύ κόσμο από κάθε κοινωνική τάξη. Θα βοηθήσεις και θα βοηθηθείς κι όλο αυτό θα σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Μπορεί ο Δίας να πάει στον Αιγόκερω στις 3 Δεκεμβρίου, αλλά θα μείνει στον 2ο Οίκο σου, που σημαίνει ότι μέχρι και το τέλος του 2020 θα έχεις τεράστια εύνοια στα οικονομικά σου.

Extra Tip:

27 Δεκεμβρίου 2019. Θυμήσου αυτή τη μέρα. Ίσως και να είναι η καλύτερη της ζωής σου.