Ταύρος: Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019
ΖΩΔΙΑ

Ταύρος: Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019

Ταύρος: Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019

Έρχονται αλλαγές το 2019, φίλε Ταύρε. Μεγάλες αλλαγές, από αυτές που γίνονται μια φορά στη ζωή κάθε ανθρώπου. Ο Ουρανός, Πλανήτης της δημιουργικότητας και των απρόσμενων αλλαγών που χρειάζεται 84 χρόνια για μια πλήρη περιστροφή, μπαίνει στο ζώδιό σου από τις 5 Μαρτίου και θα μείνει εκεί μέχρι το 2026!

Καριέρα: 9,5/10

Οι αλλαγές αυτές αφορούν τα πάντα γύρω από την επαγγελματική σου ζωή. Αρχικά, θα δεις την εμφάνισή σου σιγά σιγά να αλλάζει κι ίσως αποφασίσεις να αλλάξεις ακόμη και όνομα. Ναι, μη σου φαίνεται παράξενο. Ένας από τους τομείς που ο Ουρανός βοηθάει πολύ είναι η επαγγελματική φήμη. Η δημιουργικότητα και η έμπνευση με την οποία σε γεμίζει θα σε βοηθήσει ακόμη και να γράψεις ένα βιβλίο ή μια ταινία και να το υπογράψεις με άλλο όνομα.

Ο τομέας της καριέρας θα είναι απόλυτα ευνοημένος από την έλευση του Ουρανού, ίσως φέρει αλλαγές στο αντικείμενο της δουλειάς σου και σίγουρα θα φέρει περισσότερα χρήματα από ποτέ. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου και να… αγκαλιάσεις τις αλλαγές που θα σου προσφέρουν μια ζωή καλύτερη από ό, τι ονειρευόσουν.

Έρωτας: 8/10

Στα ερωτικά σου, ο παθιασμένος Άρης από 17 Αυγούστου μέχρι 3 Οκτωβρίου και η κυβερνήτης σου Αφροδίτη από τις 21 Αυγούστου μέχρι τις 14 Σεπτέμβρη, θα σε κάνουν να θυμάσαι για πάντα το τέλος του φετινού καλοκαιριού.

Extra tip:

Με τον Ουρανό στο πλευρό σου και τον Δία στον Τοξότη, θα δεις τα οικονομικά σου να καλυτερεύουν, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις «αιματηρές» οικονομίες.