Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Πιο ήρεμο είναι για τα 12 ζώδια το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου. Οι γιορτινές μέρες ανήκουν πια στο παρελθόν, ενώ οι πρώτες ακτίνες του ήλιου κάνουν κάτι παραπάνω από εμφανή την ανάγκη για τους περισσότερους να χάσουμε τα όποια παραπανίσια κιλά.

Ας δούμε αναλυτικά τι λένε τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

ΚΡΙΟΣ

Ένα τηλεφώνημα-έκπληξη από τον επαγγελματικό τομέα θα λάβεις αυτό το Σαββατοκύριακο. Ετοιμάσου για περισσότερες ώρες δουλειάς, αλλά και περισσότερα χρήματα στον τραπεζικό σου λογαριασμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν νιώθεις σαν να σε έχουν «αλυσοδέσει» στη δουλειά, αυτό το Σαββατοκύριακο οι φίλοι σου θα σε κάνουν να δεις μια άλλη πλευρά της ζωής. Ευκαιρία να βγεις, να ξεσκάσεις και να ξεχάσεις ό,τι σε απασχολεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η υπερβολική ελευθερία στη δουλειά σε έχει κουράσει και για τον λόγο αυτό νιώθεις ότι δεν έχεις απολύτως καμία κατεύθυνση στην επαγγελματική σου ζωή. Το Σαββατοκύριακο αυτό θα βρεις σκοπό σε κάθε σου κίνηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελευθερία είναι η λέξη κλειδί για το Σαββατοκύριακο που μόλις ξεκίνησε. Μάλιστα, θα τη βρεις είτε είσαι σε σχέση είτε είσαι μόνο σου. Αυτή η ελευθερία θα σε κάνει να εκφραστείς καλύτερα και να νιώσεις όμορφα με τον εαυτό σου.

ΛΕΩΝ

Κάνε ένα pause αυτό το Σαββατοκύριακο στο μυαλό σου από τα θέματα της δουλειάς που σε απασχολούν τις τελευταίες μέρες. Δώσε χώρο και χρόνο στον εαυτό σου να αναπνεύσει και να ξαναβρεί τα «πατήματά» του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λίγο πιο συναισθηματικό απ’ ό,τι συνηθίζεις θα είναι αυτό το Σαββατοκύριακο για εσένα, μιας και θα επιλέξεις να εκφράσεις την αγάπη και την αφοσίωσή σου στον/στην σύντροφό σου, μαζί με όρκους αιώνιας αγάπης.

ΖΥΓΟΣ

Ο/η συγκάτοικός σου θα δείξει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτό το Σαββατοκύριακο για τις δουλειές του σπιτιού. Αυτό θα σου χαρίσει επιπλέον χρόνο για να κάνεις ένα μάθημα γιόγκα ή ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα μαγνητίσεις κοντά σου όλους όσοι θέλουν να μιλήσουν. Σε σένα θα βρουν τον τέλειο ακροατή και θα νιώσουν ότι μπορούν να σου εξομολογηθούν τα πάντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί τον Ιανουάριο να δυσκολεύτηκες αρκετά οικονομικά, αλλά από σήμερα κιόλας νιώθεις να πατάς περισσότερο στα πόδια σου. Βγάλε την οικογένειά σου για δείπνο ή κάνε μια φιλανθρωπία, αλλά με μέτρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σαββατοκύριακο αυτό είναι εξαιρετικό να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να κοιτάξεις να διασκεδάσεις. Και μάλιστα εκτός προγράμματος. Αν σε καλέσουν σε κάποιο πάρτι τελευταία στιγμή, πες το μεγάλο «ναι».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο καλό θα ήταν να ελέγξεις αν έχεις απλήρωτους λογαριασμούς, γιατί μπορεί από καθαρή απροσεξία να βρεθείς προ εκπλήξεως. Επίσης, τσέκαρε αν όντως μπήκε ο μισθός σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν σου είναι δύσκολο να παραμείνεις οργανωμένος, ένας φίλος θα σε βοηθήσει πολύ. Επίσης, σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα να σβήσεις αρκετά πράγματα από την 2-do-list σου, εν όψει ενός υπέροχου διημέρου.