Τα ζώδια της Τρίτης
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Τρίτης

Τα ζώδια της Τρίτης

Υπάρχουν επαγγελματικές αναζητήσεις, ανακατατάξεις και ζητήματα σήμερα για τα περισσότερα ζώδια. Τι λένε οι προβλέψεις;

ΚΡΙΟΣ

Ένας πρωτότυπος τρόπος θα σας οδηγήσει στο να δημιουργήσετε γερές βάσεις στην καριέρα σας. Ίσως κάποια ιδέα που κανείς δεν περιμένει να ακούσει από εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα θα σας βρει πολύ απασχολημένους, ίσως με μία μετακόμιση ή κάνοντας κάτι με φίλους. Είναι η μέρα που τα πάτε καλά στην επικοινωνία με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε κάποιες αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις για το πώς θα πετύχετε επαγγελματικά ή τι πρέπει να κάνετε στο χώρο της δουλειάς. Ζητήστε τη συμβουλή κάποιου έμπιστου προσώπου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα projects που έχετε αναλάβει στη δουλειά εδώ και καιρό θα αποδώσουν καρπούς και θα πετύχουν ειδικά όσα είναι έξω από τα συνηθισμένα.

ΛΕΩΝ

Είστε προσγειωμένοι, αφοσιωμένοι και πειθαρχημένοι στο στόχο σας που είναι να βρείτε την κατάλληλη εργασία για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εάν ψάχνετε σπίτι, σήμερα είναι η μέρα που θα σας παρουσιαστεί μία ιδανική ευκαιρία για αγορά ή ενοικίαση.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε διάφορες ιδέες για το πώς να κάνετε τον χώρο εργασίας σας πιο ιδανικό. Ίσως χρειάζεται μικρές πινελιές στη διακόσμηση ή λίγη φαντασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα είναι ιδανική μέρα για να σταθείτε τυχεροί στα οικονομικά σας. Από κάπου θα πάρετε χρήματα και ενδεχομένως από μία δημιουργική ιδέα που είχατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να περιμένετε θετικά πράγματα να συμβούν σήμερα όπως εκπλήξεις, γυρίσματα της τύχης που θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάνετε τα πρώτα βήματα να αλλάξετε τον εαυτό σας με το να ξεφορτωθείτε συμπεριφορές ή στάσεις ζωής που πλέον δεν σας καλύπτουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε μπερδευτεί ανάμεσα στο πώς θα κάνετε χρήματα και στο τι θέλετε. Λίγη βοήθεια από τους φίλους σας ή και το διαδίκτυο ίσως είναι χρήσιμη.

ΙΧΘΕΙΣ

Με τέσσερις πλανήτες στους Ιχθύες σήμερα θα είστε παραπάνω συμπονετικοί με τους άλλους και θα νιώσετε πιο κοντά στο να κατανοήσετε ποιος/ποια πραγματικά είστε.