Τα ζώδια της Τρίτης
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Τρίτης

Τα ζώδια της Τρίτης

Blue Monday ήταν και πέρασε. Ευτυχώς από σήμερα με τη σύνοδο Δία – Αφροδίτης τα 12 ζώδια έχουν ξανά κάθε λόγο να χαμογελούν. Ωστόσο, χρειάζεται λίγη προσοχή, καθώς η επιρροή της έκλειψης δεν έχει φύγει ακόμη στο 100%.

Ας δούμε αναλυτικά τι λένε τα ζώδια της Τρίτης.

ΚΡΙΟΣ

Δεν είναι η καλύτερή σου εβδομάδα. Είναι γεγονός. Ανέλπιστα νέα θα έρθουν στα αυτιά σου από κάποιον ανώτερό σου στη δουλειά κι ίσως σε κάνουν να αλλάξεις τα σχέδια που είχες για το προσεχές Σαββατοκύριακο. Όσο είναι ακόμα ο Ουρανός στο ζώδιό σου πρόσεχε για ανακατατάξεις στο γραφείο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συγκέντρωση είναι η λέξη κλειδί της εβδομάδας σου. Καλό θα είναι να μην αποσπάται η προσοχή σου από ό,τι συμβαίνει γύρω σου. Μη δίνεις σημασία σε μικροπράγματα… Είσαι φτιαγμένος για τα μεγάλα. Αρκεί να κάνεις -τι άλλο;- υπομονή και να είσαι συγκεντρωμένος στον στόχο σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μια ιδιαίτερη μέρα για σένα η σημερινή σε σχέση με την ασφάλεια στο ίντερνετ! Ναι, καλά διάβασες. Τσέκαρε ξανά το antivirus που έχεις και μη δίνεις παντού τον αριθμό της κάρτας σου. Καλό είναι να προσέχεις για να έχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η υπομονή και ο συμβιβασμός είναι οι λέξεις κλειδιά για τη μέρα σου. Η επικοινωνία στη δουλειά δεν είναι και στην καλύτερη φάση της κι αυτό θα προκαλέσει ένταση ανάμεσα σε σένα και έναν συνάδελφό σου. Δώσε τόπο στην οργή κι άσε τα νεύρα να περάσουν.

ΛΕΩΝ

Αν οργανώνεις μια παρουσίαση ή έχεις άμεσο deadline για το project που έχεις αναλάβει, έχε λίγο τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά. Μια φράση ή μια εικόνα μπορεί να σε κάνουν να αλλάξεις προς το καλύτερο όσα σχεδίαζες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν αρχίσει το παιδί σου (ή ένα άτομο που εξαρτάται από εσένα) να σου ζητάει σήμερα χρήματα, καλό θα ήταν να κάνεις σαφές ότι δεν πρέπει να τα ζητούν αλλά να τα κερδίζουν, κερδίζοντας πρώτα απ’ όλα την εμπιστοσύνη σου.

ΖΥΓΟΣ

Η οργάνωση και η «στεγνή» επικοινωνία θα σώσουν την ημέρα σου. Σταμάτα να λες περιφραστικά τι θέλεις και πες ακριβώς αυτό που θέλεις χωρίς ωραίες λέξεις, ειδικότερα αν ψάχνεις για καινούριο διαμέρισμα ή χώρο εργασίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το project που έχεις αναλάβει στη δουλειά δεν είναι «παίξε-γέλασε». Πρέπει να δώσεις χώρο και χρόνο στις σκέψεις σου να αναπτυχθούν για να καταφέρεις να τις εκφράσεις με τον επιθυμητό τρόπο και να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στη θέση που είναι σε σχέση με τον Ουρανό, φέρνει κάποιες τεχνικές δυσκολίες και δυσχέρεια στην επικοινωνία. Αυτό που μπορεί σήμερα να σου φαίνεται εξαιρετική ιδέα, μπορεί να αποβεί μοιραίο για την καριέρα σου. Ζήτα τη γνώμη των γύρω σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πολύ πιθανό να κάνεις σήμερα μια συζήτηση με ένα άτομο πολύ κοντινό σου. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να ξεκαθαρίσεις τις βαθύτερες σκέψεις που σε απασχολούν, ώστε να μπορέσετε μαζί να καταλήξετε στην πιο ωραία λύση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιο άτομο του πολύ στενού οικογενειακού σου περιβάλλοντος, θα σου αποκαλύψει σήμερα ένα μεγάλο του μυστικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εκπλαγείς ιδιαίτερα και ίσως στην αρχή να μην το πιστέψεις. Ωστόσο, όσο το ξανασκέφτεσαι θα δεις ότι βγάζει νόημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν έχεις κάποια δυσκολία ιντερνετικής και διαδικτυακής φύσεως, καλό θα ήταν να μην πειραματιστείς, αλλά να φωνάξεις έναν ειδικό. Έτσι κι αλλιώς, καλύτερα να πληρώσεις έναν ειδικό παρά να κάνεις τέτοια ζημιά που να χρειάζεσαι καινούριο υπολογιστή.