Τα ζώδια της Τρίτης
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Τρίτης

Τα ζώδια της Τρίτης

Η περίοδος μέχρι και να μπει ο Ουρανός στον Ταύρο (δηλαδή μέχρι τις 6 Μαρτίου), θα είναι μια δύσκολη περίοδος και για τα 12 ζώδια. Οι τελευταίες μοίρες του Ουρανού στον Κριό, ξυπνούν τα απομεινάρια παλιών εκλείψεων κι έτσι όλοι έχουμε διαρκώς έναν ανεξήγητο εκνευρισμό. Χρειάζεται πολλή υπομονή. Άλλωστε έχουν μείνει μόλις 3 εβδομάδες για να χαμογελάσουμε ξανά.

Ας δούμε αναλυτικά τι λένε τα ζώδια της Τρίτης.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι μια από τις μέρες που θα πρέπει να βρεις έναν τρόπο να βάλεις σε «τροχιά» τις φιλοδοξίες σου. Μπορεί να νιώσεις μία ιδιαίτερη έμπνευση να σπάσεις τη ρουτίνα σου και να κάνεις κάτι τελείως διαφορετικό. Go for it!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ουρανός κοντεύει να μπει οριστικά στο ζώδιό σου. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να αρχίσεις να δέχεσαι ότι θα υπάρξουν αλλαγές στη ζωή σου κι ότι οι αλλαγές αυτές θα είναι καλές. Οι ιδιαίτερες ιδέες σου θα είναι οι σύμμαχοί σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιο ενεργητικός απ’ ό,τι συνήθως θα νιώσεις σήμερα στον τομέα που αφορά τα εργασιακά σου. Αισθάνεσαι πρωταθλητής των διαπραγματεύσεων σε θέματα καριέρας και -ξέρεις κάτι;- είσαι! Οι σημερινές σου αποφάσεις θα σε ακολουθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καριέρα σου είναι σε μια πολύ καλή φάση της κι είναι πολύ πιθανό να κάνεις «όνομα» αυτές τις μέρες. Η συγκέντρωσή σου και η γρήγορη εναλλαγή της σκέψης σου θα σου φέρουν την απόλυτη επιτυχία.

ΛΕΩΝ

Η προσοχή σου τον τελευταίο καιρό έχει στραφεί τόσο σε θέματα εκπαίδευσης (και δια βίου μάθησης), όσο και στα ταξίδια. Αν είσαι σε δίλημμα, για τη μεταξύ τους προτεραιότητα, τότε καλύτερα να τα συνδυάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να λάβεις νέα που αφορούν σε ένα επενδυτικό θέμα που σε απασχολεί τον τελευταίο καιρό. Μια σειρά γεγονότων, που ίσως δεν φανταζόσουν καν, θα οδηγήσουν στη οριστική λύση του θέματος.

ΖΥΓΟΣ

Ημέρα εκπλήξεων η σημερινή για σένα. Μια απροσδόκητη σειρά γεγονότων με τον/την σύντροφό σου ή άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, θα οδηγήσουν σε μια συζήτηση που ποτέ δεν περίμενες να κάνεις. Και -πίστεψέ μας- θα είναι για καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εκπλήξεις και για σένα σήμερα, φίλε μας Σκορπιέ. Θα νιώσεις το αίμα σου να βράζει και ίσως επαναστατήσεις ενάντια σε ό,τι σε καταπιέζει στο σπίτι και το γραφείο. Να είσαι προετοιμασμένος για απρόβλεπτες καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άρης και Ουρανός σου στέλνουν σήμερα μια τρελή ιδέα. Τόσο τρελή που δεν μπορείς να καταλάβεις πώς σου ήρθε. Τόσο εμπνευσμένη που θα σε ταρακουνήσει και θα αλλάξει μέσα σε λίγα λεπτά την κοσμοθεωρία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο αυθορμητισμός είναι η λέξη-κλειδί της σημερινής μέρας. Να είσαι ανοιχτός σε ό,τι η ζωή σου φέρει. Είτε αυτό αφορά σε θέματα προσωπικά, είτε σε θέματα δουλειάς, να έχεις την αγκαλιά σου έτοιμη να δεχτεί τα πάντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα μάθεις ένα ασυνήθιστο μάθημα. Το αν θα ξεκινήσει από πάθημα ή όχι, εξαρτάται από τον τρόπο που θα δεχτείς τα νέα που θα έρθουν στο μέρος σου. Οι εκπλήξεις είναι το καλύτερό σου, άλλωστε, μην τις φοβάσαι.

ΙΧΘΥΕΣ

Ασυνήθιστα νέα σχετικά με κάποια οικονομική συναλλαγή ή κάποια επένδυση που θα ήθελες να κάνεις θα σε βρουν σήμερα. Καλό είναι να αποφύγεις τις γρήγορες αποφάσεις, αλλά να καθίσεις να ζυγίσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια.