Τα ζώδια της Τετάρτης: Ποιοι είναι οι ευνοημένοι της ημέρας;
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Τετάρτης: Ποιοι είναι οι ευνοημένοι της ημέρας;

Τα ζώδια της Τετάρτης: Ποιοι είναι οι ευνοημένοι της ημέρας;

Πραγματοποιείται η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου

Ώρα να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα μας και μάλιστα με διάρκεια, αρκεί να είμαστε ώριμοι σε έρωτα και χρήμα.

Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου και αναμένουμε σημαντικές απολαβές και ωφέλιμα αποτελέσματα.

Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου, είναι οι πιο ευνοημένοι!

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, φίλε Κριέ, η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, εκπληρώνει τις φιλοδοξίες σου και βελτιώνει την κοινωνική σου εικόνα, μέσω τις επικοινωνιακής οδού. Οι αξιοθαύμαστες διανοητικές και επικοινωνιακές σου ικανότητες, σε καθιστούν ικανό να πετύχεις ακόμα και τους πιο μεγάλους σου στόχους. Επίσης, προσπάθησε σήμερα να επικοινωνήσεις με τα άτομα της οικογένεια σου και θα δεις πως θα βρείτε μαζί τις λύσεις που θέλατε καιρό τώρα!

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, με την Σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου, θέλεις να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, να αποκτήσεις γνώσεις και νέες διαφορετικές εμπειρίες! Το μυαλό σου δεν σταματά να δουλεύει και σίγουρα σήμερα πετυχαίνεις πολλούς από τους στόχους σου. Ωστόσο, ίσως παραμελήσεις κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητα, γεγονός που μπορεί να φέρει πιέσεις τις επόμενες ημέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, με την Σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου, ετοιμάσου σήμερα να στραφείς προς τον στον εσωτερικό σου εαυτό και να αναζητήσεις αλήθειες για σένα, αλλά και για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Με «όπλα» την διαίσθηση και την διορατικότητα σου, καταφέρνεις και εισχωρείς σε μυστικά που σε αφορούν και εξαλείφεις κάθε μυστήριο που υπάρχει σε επαφές και επικοινωνίες. Πιθανόν, η σημερινή ημέρα να σε οδηγήσει σε αθώα κουτσομπολιά, τα οποία θα εξυπηρετήσουν απόλυτα τους σκοπούς σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα φίλε Καρκίνε, θα καταφέρεις με την Σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου, να ηρεμήσεις αλλά και να διατηρήσεις τις κατάλληλες ισορροπίες, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ιδανική ημέρα για να προωθήσεις σχέδια που έχουν να κάνουν με συνεργασίες και συμφωνίες! Επιπλέον, ευνοείσαι ιδιαίτερα σε θέματα νομικού ενδιαφέροντος! Όσον αφορά, προβληματικές σχέσεις ή κάποιους τσακωμούς που είχες τελευταία, έχεις τώρα την ευκαιρία να εξομαλύνεις καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Αγαπητό Λέοντα, σήμερα με την Σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου, ομορφαίνεις και παίρνεις αποφάσεις που έχουν να κάνουν με αλλαγή εμφάνισης, διακοπή κακής συνήθειας, βελτίωση φυσικής κατάστασης αλλά και ηρεμία ψυχολογικής κατάστασης. Πες ναι λοιπόν, στην έναρξη άσκησης και στην αλλαγή της διατροφής σου και πάρε την σημερινή ημέρα, αυτήν την απόφαση. Καλό θα ήταν επίσης, να ακολουθήσεις τους κανόνες και να επικεντρωθείς στις ουσιαστικές και πρακτικές σου ανάγκες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, με την Σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου σήμερα, απολαμβάνεις αισιοδοξία και χαρά, σε κάθε σου δραστηριότητα! Εκφράζεις με άνεση τις ιδέες σου και τις σκέψεις σου και όλοι σε θαυμάζουν, γεγονός που είναι και ένας από τους σημερινούς σου στόχους. Θέλεις να κερδίσεις το ενδιαφέρον των άλλων και το καταφέρνεις με την δημιουργικότητα και την ξεχωριστή αυτοέκφραση και λάμψη σου.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, με την Σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου σήμερα, γίνεσαι ιδιαίτερα γλυκός, καλοπροαίρετος αλλά και με συναισθηματική αυτοπεποίθηση. Εκτιμάς έμπρακτα, αυτά που έχεις και αυτά που σου προσφέρουν. Εκμεταλλεύεσαι τις εμπειρίες που είχες μέχρι τώρα και βρίσκεις λύσεις και ευκολίες σε ότι σε απασχολούσε, ιδιαίτερα όσον αφορά οικογένεια και σπίτι. Επικεντρώνεις τη σκέψη σου σε προσωπική ζωή, στα άτομα της οικογένειάς σου, αλλά και γενικά στα αγαπημένα σου πρόσωπα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, πραγματοποιεί στόχους κάθε είδους και επιπλέον εξομαλύνει διαπροσωπικές σχέσεις, μέσα από επικοινωνίες, επαφές και συναντήσεις! Είσαι δημοφιλής και ιδιαίτερα αγαπητός στους άλλους και θα καταφέρεις σίγουρα να απολαύσεις την ημέρα, με καλή παρέα. Ασχολήσου σήμερα, με τηλεφωνήματα που πρέπει να κάνεις ή μηνύματα πρέπει να στείλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου θα φέρει σε σένα φίλε Τοξότη, λύσεις, ευκολίες και εύνοια, όσον αφορά τα κεκτημένα σου! Θα στρέψει αποτελεσματικά την σκέψη σου σε ό,τι κατέχεις και εκτιμάς, ιδίως σε θέματα που αφορούν τις υλικές και πνευματικές σου αξίες. Σήμερα λοιπόν, καταφέρνεις να κάνεις την θεωρία, πράξη και ανακτάς την αυτοεκτίμηση σου, αφού όλα έρχονται σταδιακά στα μέτρα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, σε αφορά και σε ευνοεί άμεσα, σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου, όπως και στις ουσιαστικές διαπροσωπικές σου σχέσεις! Καταφέρνεις και διορθώνεις με σύμμαχο την λογική, κάθε προβληματική υπόθεση. Η καλύτερη ημέρα για εκπλήρωση στόχων κάθε είδους, για συμφωνίες, για αποφάσεις και για το πρώτο βήμα σε επαφές με ανθρώπους που υπήρξε κάποια παρεξήγηση ή τσακωμός στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, φίλε Υδροχόε, καταφέρνεις με την Σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου, να ανακαλύψεις, κρυμμένες καταστάσεις και μυστικά που σε αφορούν, ιδίως λόγω της σημαντικής βοήθειας που θα έχεις από την διαίσθηση σου. Αντιλαμβάνεσαι απόλυτα τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου και τις διεκδικείς αποτελεσματικά, με παρασκηνιακούς τρόπους! Ίσως νιώσεις πως θες να αποφύγεις κοινωνικές συναναστροφές, επειδή αισθάνεσαι λίγο πιο ντροπαλός και μυστικοπαθής απ’ότι συνήθως.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, ετοιμάσου σήμερα να εκπληρώσεις ελπίδες, στόχους και να ενδυναμώσεις τις φιλίες σου, με τη Σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου. Θα πάρεις ένα χαρούμενο νέο μέσα από τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις και επιπλέον, η περιεκτική και ανοιχτή σκέψη σου, σε βοηθά σε όλες σου τις επαφές και επικοινωνίες. Πετυχαίνεις σήμερα και έχεις πολλούς ανθρώπους γύρω σου, τους οποίους γοητεύεις με το μυαλό σου και εκείνοι σε βοηθούν σε ό,τι στόχο διεκδικείς!

Για περισσότερες Ημερήσιες Προβλέψεις μπες στο Oroskopos.gr