Τα ζώδια της Τετάρτης
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Τετάρτης

Τα ζώδια της Τετάρτης

Αλλαγές, νέες καταστάσεις και συμβουλές από τους φίλους σας στις προβλέψεις σήμερα.  Τι λένε τα άστρα για τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Από τη μια είναι μέρα για να διαλογιστείτε ή να ονειροπολήσετε όμως τα οικονομικά σας χρειάζεται να μπουν υπό έλεγχο βάζοντάς τα κάτω με χαρτί και μολύβι.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι στενοί σας φίλοι μπορούν να σας δώσουν στιλιστικές συμβουλές για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Δώστε ραντεβού μετά τη δουλειά ή στο αγαπήμενο σας μαγαζί για να αλλάξετε το look σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως έχετε παρατηρήσει στη δουλειά ότι έχετε καλλιτεχνική φύση. Η ικανότητά σας να σκέφτεστε με εικόνες είναι η μαγική σας δύναμη για σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο δημιουργικό σας οίστρος μπορεί να εκφραστεί μέσα από την τέχνη. Εξερευνήστε τις δυνατότητές σας στους τομείς που σας ενδιαφέρουν.

ΛΕΩΝ

Εάν διαπραγματεύεστε με κάποιον πρώην σας η ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε τον τρόπο σκέψης του θα σας φέρει σε πλεονεκτική θέση για να διεκδικήσετε και να πάρετε αυτά που επιθυμείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εάν είστε σε σχέση το δέσιμο μεταξύ σας είναι τέτοιο που θυμίζει παραμύθι.Ίσως προγραμματίζετε ένα ταξίδι έκπληξη για τους δυο σας.

ΖΥΓΟΣ

Εάν ασχολείστε με τον τομέα της φωτογραφίας, της δημιουργίας εικόνας ή των websites οι δημιουργικές σας ιδέες θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ικανότητά σας να μετατρέπετε τις ιδέες σας σε χρήμα σήμερα θα σας φανεί χρήσιμη. Ίσως να χρειαστείτε τη βοήθεια πολύτιμων επαγγελματικών συμμάχων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάνετε μια καινούργια αρχή στο σπίτι σας και θα χρειαστεί να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας σε αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρόλο που σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι νέο στον τομέα της επικοινωνίας, ίσως έχετε ενδοιασμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως έχετε ανασφάλεια για τα οικονομικά σας αλλά αυτό οφείλεται στο ότι πρόσφατα ανακαλύψατε ότι έχετε βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΕΙΣ

Κάποιες εμπειρίες από το παρελθόν σε σχέση με ένα πρόσωπο ή μία κατάσταση σας δυσκολεύουν να προχωρήσετε μπροστά. Ήρθε όμως η ώρα να το κάνετε.