Τα ζώδια της Τετάρτης
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Τετάρτης

Τα ζώδια της Τετάρτης

Θέματα υγείας και οικονομικών απασχολούν τα 12 ζώδια για σήμερα Τετάρτη. Τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Δώστε λίγη προσοχή σε ζητήματα επικοινωνίας αλλά και υγείας σήμερα. Έχετε όλη τη στήριξη που χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα δημιουργικό project φτάνει σε ένα σημείο καμπής. Ίσως χρειαστείτε λίγη βοήθεια και μια άλλη ματιά από κάποιο κοντινό σας πρόσωπο για να “ξεκολλήσετε”.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χρειαστεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο στο να σκεφτείτε τη δουλειά σας, το σπίτι σας και τις προτεραιότητές σας στη ζωή. Διορθώστε καταστάσεις .εάν χρειάζεται, για να ισορροπήσετε και στη δουλειά και στο σπίτι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα ταξίδι ίσως σας δώσει έμπνευση σήμερα. Κλείστε εισιτήρια για διακοπές σε ένα πολυτελές θέρετρο, προγραμματίστε μια απόδραση και γενικώς σκεφτείτε μέρη μακρινά.

ΛΕΩΝ

Ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε λίγο χρόνο παραπάνω για τα οικονομικά σας.  Θα συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεται να διαχειρίζεστε καλύτερα τα χρήματά σας για να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα ζητήματα υγείας ή βελτίωσης της φυσικής σας κατάστασης έρχονται στο προσκήνιο και σας ωθούν να σκεφτείτε τι θα κάνετε για να βελτιώσετε την ευεξία σας. Θέστε νέους στόχους.

ΖΥΓΟΣ

Νέες ιδέες για να βελτιώσετε την υγεία σας θα σας εμπνεύσουν σήμερα. Αναζητήστε πληροφορίες για μαθήματα γιόγκα, επισκεφθείτε γυμναστήρια, ακόμα και εναλλακτικούς χώρους για εναλλακτικές μορφές άσκησης, όπως ο διαλογισμός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε μια σπουδαία ευκαιρία να εκφραστείτε μέσα από τη ζωγραφική, τη φωτογραφία, τη μουσική και το χορό. Είναι η μέρα που πρέπει να αφιερώσετε για να πάτε σε κάποιο μουσείο, συναυλία, κάποια έκθεση ή ακόμα και θέατρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα χρειαστεί να βρείτε τρόπους να προσαρμόσετε τη δουλειά σας έτσι ώστε να ασχολείστε λίγο περισσότερο με το σπίτι σας. Είναι η μέρα που θα αναζητήσετε νέες ιδέες για να επιδιώξετε την οικογενειακή σας αρμονία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εάν ετοιμάζεστε να κάνετε κάποια προφορική παρουσίαση ή ομιλία, σας κατακλύζουν ιδέες για να βελτιωθείτε στον προφορικό λόγο. Ζητήστε από κάποιον συνάδελφο να σας βοηθήσει να κάνετε εξάσκηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά θα είναι η προτεραιότητά σας σήμερα. Αναρωτηθείτε πώς θα βελτιώσετε τα οικονομικά σας και αναζητήστε τρόπους καλύτερης διαχείρισης παραμένοντας ρεαλιστές σε σχέση με τον προϋπολογισμό σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Πιθανόν να νιώσετε μεγαλύτερη εγρήγορση και ζωντάνια σήμερα. Ζητήστε από τον/την σύντροφό σας να σας στηρίξει στους στόχους υγείας που έχετε θέση και να γίνει μέρος των θετικών αλλαγών που επιδιώκετε.