Τα ζώδια της Πέμπτης: Ερωτικές απογοητεύσεις
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Πέμπτης: Ερωτικές απογοητεύσεις

Τα ζώδια της Πέμπτης: Ερωτικές απογοητεύσεις

Παιχνίδια παίζει σήμερα ο Ποσειδώνας με τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Το ευεργετικό του Τρίγωνο με τον Ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό θα επαναφέρει επικοινωνιακές ευκαιρίες που χάθηκαν στο παρελθόν, αλλά ταυτόχρονα η κόντρα του με την Αφροδίτη, θα φέρει ερωτικές και οικονομικές ψευδαισθήσεις, που θα καταλήξουν σε απογοητεύσεις.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα, προσπάθησε να μην διατυμπανίζεις την επιτυχία σου στον καθένα, διότι υπάρχουν άνθρωποι που ίσως ζηλεύουν ή και φθονούν την ευτυχία και τις επιτυχίες σου. Μάθε να εμπιστεύεσαι τους άλλους, αφού πρώτα βεβαιωθείς για τις καλές τους προθέσεις απέναντί σου. Ταυτόχρονα, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, πλήττει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή σου.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα, κατά την διάρκεια της ημέρας, μπορείς να αναμένεις ένα ευχάριστο νέο που θα σε δικαιώσει. Επίσης έρχονται ωφέλιμες επαφές, συζητήσεις, αλλά και χαρμόσυνες μετακινήσεις και συναντήσεις. Καταφέρνεις σήμερα και διορθώνεις κάθε προβληματική διαπροσωπική σου σχέση και επαφή, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού. Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σε ωθεί σε κάποια λάθος συμπεράσματα για ένα άτομο.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, το σημερινό Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα, θα σε βοηθήσει πολύ όσον αφορά την εμφάνιση σου, αφού θα αποφασίσεις δυναμικές αλλαγές, που θα εντυπωσιάσουν τους γύρω σου! Ιδανική μέρα επίσης για έναρξη σωστής διατροφής και άσκησης! Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, φέρνει απογοητεύσεις λόγω εξιδανίκευσης, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Kαρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα, είναι μία από τις πιο τυχερές και ευνοϊκές ημέρες, για οτιδήποτε επιθυμείς και έχεις ως στόχο! Μπορείς να αναμένεις, πολλές ευκαιρίες κατά την διάρκεια της ημέρας, για ψυχαγωγία, διασκέδαση και κοινωνικές ή δημιουργικές δραστηριότητες! Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα διακόψει απότομα αυτήν την εύνοια, με υποχρεώσεις και τρεξίματα που θα προκύψουν και αφορούν την καθημερινότητα.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα, απολαμβάνεις ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, συναισθηματική ικανοποίηση, ηρεμία και επιτέλους σιγουριά. Μία ευχάριστη εξέλιξη, που αφορά μία ιστορία του παρελθόντος και έχει να κάνει με το σπίτι ή την οικογένεια, θα έρθει σήμερα και θα σε βγάλει από το αδιέξοδο. Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σε προειδοποιεί να μην το παρακάνεις με την έπαρση και την επιπολαιότητα, στον κοινωνικό τομέα.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, χάρη στο σημερινό Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα μπορείς να αποκτήσεις ό,τι ποθείς ή έχεις σκοπό, με μία σου μόνο λέξη. Ξεχωρίζεις για το κοφτερό σου μυαλό και την λαμπερή σου προσωπικότητα, ιδίως μέσα σε κοινωνικές σχέσεις και συναναστροφές. Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα φέρει κάποιες ανησυχίες και απογοητεύσεις, σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια.

Ζυγός

Σήμερα φίλε Ζυγέ, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα, η αυτοπεποίθηση σου και η αυτοεκτίμηση σου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες τώρα, λόγω κάποιων συγκυριών. Εσύ όμως, είσαι αποφασισμένος να μην μοιραστείς την χαρά σου με πολλούς, αλλά με τους λίγους και καλούς. Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα φέρει αποκαλύψεις που θα σε απογοητεύσουν, μέσα από μία μετακίνηση ή συνάντηση.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα, ο γοητευτικός τρόπος που επικοινωνείς είναι αξιολάτρευτος και σε βοηθά να αυξήσεις τις πιθανότητες εκπλήρωσης ενός μεγαλεπήβολου στόχου. Επιπλέον, ένα χαρούμενο νέο, θα σε ενδυναμώσει ψυχικά και θα νιώσεις σίγουρα πολύ όμορφα, με τις σημερινές συγκυρίες και γεγονότα. Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα φέρει κάποιες απογοητεύσεις, όσον αφορά τα υλικά αγαθά και τα κεκτημένα σου.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, το σημερινό Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα, θα φέρει σίγουρα μία αποκάλυψη ενός μυστικού. Όλο αυτό, θα γίνει με παρασκηνιακό τρόπο και θα σε βοηθήσει να δρομολογήσεις στόχους και σκοπούς, ώστε να τους πετύχεις στο μέλλον. Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σε παρασύρει σε μεγάλες προσδοκίες και απατηλές ελπίδες, αφού για άλλη μία φορά πιστεύεις στους λάθος ανθρώπους.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα, έχεις όραμα και θέληση, γεγονός που θα φέρει γρήγορες και θετικές εξελίξεις στην καθημερινότητα σου. Δένεσαι περισσότερο συναισθηματικά με φίλους τώρα και ίσως προκύψει και μία νέα γνωριμία, που θα μεταλλαχτεί σταδιακά σε μία ισχυρή φιλία. Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σε βαραίνει ψυχολογικά, δημιουργώντας σου αδικαιολόγητο άγχος και αβεβαιότητα.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα, καταφέρνεις μέσω της επικοινωνιακής οδού, να αναγνωρισθείς κοινωνικά, να βιώσεις μία βελτιωμένη και κατά πολύ ευτυχέστερη οικογενειακή ζωή και καθημερινότητα και να πάρεις χαρά, μέσα από την εδραίωση της προσωπικής σου επιτυχίας. Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα φέρει κάποιες απογοητεύσεις, όσον αφορά τον φιλικό τομέα.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, με το σημερινό Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα, πετυχαίνεις σπουδαίους στόχους και μεγαλεπήβολα όνειρα, ενδυναμώνεις κοινωνικές και φιλικές σχέσεις, βελτιώνεις τις επαφές με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες, κάνεις ευχάριστες μετακινήσεις και πετυχαίνεις στόχους, που καιρό τώρα επεδίωκες. Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σε παρασύρει σε λάθος συμπεριφορές, που ενδεχομένως να πλήξουν την καλή κοινωνική σου εικόνα.

Για περισσότερες Ημερήσιες Προβλέψεις μπες στο Oroskopos.gr