Τα ζώδια της Πέμπτης
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Πέμπτης

Τα ζώδια της Πέμπτης

Τελευταία μέρα του μήνα σήμερα για τα 12 ζώδια. Ένας μήνας δύσκολος, ειδικά μετά τη δεύτερη έκλειψη, που όμως στο τέλος του, έφερε χαμόγελα σε όλους.

Ας δούμε αναλυτικά τι λένε τα ζώδια της Πέμπτης.

ΚΡΙΟΣ

Αν έχεις deadline μέχρι σήμερα να πετύχεις κάτι, καλό θα ήταν να στρωθείς να το κάνεις μόνος σου. Δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να σε υπηρετούν κι εσύ να βγαίνεις πάντα ατσαλάκωτος. Κάποια στιγμή θα «ξεσπάσει».

ΤΑΥΡΟΣ

Μια τάση κοινωνικότητας σου έρχεται με το τέλος του μήνα. Καλό θα ήταν, να αποδεχτείς κάποιες εξόδους, ειδικά αν πρόκειται για δουλειά και να δείξεις λίγο πιο έντονα το ενδιαφέρον σου στο άτομο που βλέπεις ερωτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια νέα καριέρα είναι μια καλή μέρα για σένα, μιας και έχεις όλο το χρόνο να σκεφτείς τι πραγματικά θα σε έκανε ευτυχισμένο στα εργασιακά σου. Και μόνο που θα το σκεφτείς, μπορείς να το πραγματοποιήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι διακοπές που έχεις στο μυαλό σου, σου φαίνονται από τη μία υπέροχες κι από την άλλη ένα μακρινό όνειρο. Πήγαινε σε ένα βιβλιοπωλείο και ξεκίνα να χαζεύεις τους ταξιδιωτικούς οδηγούς για να πάρεις ιδέες για τις ιδανικές διακοπές.

ΛΕΩΝ

Νιώθεις να έχεις «στραγγίξει» από κάθε άποψη. Οικονομικά, συναισθηματικά, ψυχολογικά. Κάνε υπομονή και ξεκουράσου. Σήμερα τελειώνει ο μήνας κι από αύριο, μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή. Να ακούς πάντα το ένστικτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο/η σύντροφός σου έχει σκοπό να σου κάνει ένα όμορφο δωράκι. Κάνε σαν να μην το έχεις καταλάβει και οργάνωσε σήμερα ένα ρομαντικό δείπνο, είτε στο σπίτι είτε εκτός, για να προετοιμάσεις λίγο την κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ

Αν δουλεύεις στον δημιουργικό τομέα, έχεις όλα τα φόντα να πετύχεις σήμερα. Ένα meeting θα σου αλλάξει την κοσμοθεωρία και  θα φτιάξεις πράγματα που δεν περίμενες ποτέ να το κάνεις. Να είσαι ανοιχτός στις προτάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν έχεις παιδιά ή ανίψια, σήμερα είναι μια καλή μέρα να επιλέξετε μια κοινή δραστηριότητα, όπως μια πολεμική τέχνη ή ένα μάθημα χορού. Μπορεί να είστε αναπόσπαστο κομμάτι ο ένας στη ζωή του άλλου, αλλά αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα γυρίζουν στο μυαλό σου άνθρωποι και κουλτούρες από όλο τον κόσμο. Αντί να αρχίσεις να δοκιμάζεις κάθε διεθνή κουζίνα που υπάρχει στην πόλη σου, μήπως να οργανώσεις κανένα ταξιδάκι εν όψει του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, ίσως ζητήσεις περισσότερη ελευθερία στον τομέα της δουλειάς σου. Ο διαρκής έλεγχος που σου κάνουν, δεν είναι το δυνατό σου σημείο και οι διορθώσεις μπορούν να σε βγάλουν εκτός εαυτού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι αποφασισμένος να μοιραστείς μια πολύ πρωτοποριακή ιδέα με τους συνεργάτες σου. Πριν το κάνεις, καλό θα ήταν να προσαρμόσεις την παρουσίαση στο «ταπεινό μυαλό» των υπολοίπων. που δεν μπορούν να καταλάβουν την ιδιοφυΐα σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η καριέρα σου θα επεκταθεί σήμερα και ίσως σου δοθούν επιπλέον καθήκοντα στη δουλειά σου. Ο ενθουσιασμός σου θα σε κάνει ολοένα και καλύτερο σε ό,τι επιλέξεις να κάνεις. Ωραία μέρα για ρομαντικό δείπνο.