Τα ζώδια της Πέμπτης
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Πέμπτης

Τα ζώδια της Πέμπτης

Λίγο βροχερή η σημερινή Πέμπτη, αλλά σημασία έχει πως το Σαββατοκύριακο πλησιάζει και για τα 12 ζώδια. Οι πλανήτες είναι σε αρκετά ευνοϊκές θέσεις, ώστε να βλέπουμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων, ακόμα και μέσα στη συννεφιά και τη βροχή.

Ας δούμε αναλυτικά τι λένε τα ζώδια της Πέμπτης.

ΚΡΙΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να επιλέξεις να κάνεις κάτι εθελοντικά τη σημερινή μέρα, μιας και νιώθεις ότι υπάρχουν γύρω σου άνθρωποι που σε έχουν ανάγκη. Εναλλακτικά, μπορεί να δωρίσεις κάτι σε μιαν οργάνωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθεις ιδιαίτερα συναισθηματικός σήμερα κι ίσως αφήσεις λίγο τον εαυτό σου ελεύθερο να το εκδηλώσει αυτό στον/στην σύντροφό σου και περάσετε ένα ήρεμο βράδυ μαζί. Αν είσαι single φρόντισε να διατηρήσεις το χαμόγελό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο στόχος που είχες εδώ και πολλά χρόνια σχετικά με τα επαγγελματικά σου είναι πολύ κοντά στο να επιτευχθεί χάρη στη δημιουργικότητα, τη φιλοδοξία και την καλή σου διάθεση. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν νιώθεις «ερωτευμένος» με κάποια κουλτούρα διαφορετική της δικής σου, είναι μια ιδανική περίοδος να αρχίσεις να μαθαίνεις αυτή την ξένη γλώσσα που τόσο αγαπάς ή να σχεδιάσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

ΛΕΩΝ

Σήμερα νιώθεις ότι υπάρχει ένα τεράστιο γκρίζο σύννεφο μπροστά από οποιαδήποτε πληροφορία περιμένεις να σου έρθει. Ταιριάζεις και με τον καιρό. Κάνε υπομονή, αρχηγέ μας, μια μέρα είναι. Θα περάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν ο/η σύντροφός σου σε έχει απογοητεύσει, είναι δύσκολο να κρατήσεις κακία. Μπορεί να δείχνεις έτσι, αλλά μέσα σου λιώνεις. Καλό είναι να μη δείξεις ακόμη ότι τον/την έχεις συγχωρήσει για να σου ζητήσει πρώτα μια συγγνώμη.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε μας Ζυγέ, αν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας, οφείλουμε να σου πούμε ότι το Google δεν είναι γιατρός. Όσο κι αν πιστεύεις ότι γράφοντας τα συμπτώματα θα σου απαντήσει, σίγουρα η απάντηση δεν είναι σωστή. Πήγαινε σε κανονικό γιατρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως ήρθε επιτέλους η στιγμή να συνειδητοποιήσεις πόσο πολύ ερωτευμένος είσαι με τον/την σύντροφό σου. Αν είσαι single ίσως βρεις κάποιον με τον οποίο θα νιώσεις ταυτόχρονη και αμοιβαία έλξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να θελήσεις να αλλάξεις τον χώρο που διαμένεις. Αυτό συνεπάγεται από αλλαγή στη διακόσμηση ή ανακαίνιση, μέχρι ένα ολοκαίνουριο σπίτι για σένα και τον/την σύντροφό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση, καλό είναι να ελέγχεις κάθε εξωτερικό παράγοντα χωριστά. Αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι, όσο ασήμαντο κι αν αυτό φαίνεται, μην προχωρήσεις. Είναι θέμα λογικής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν κάνεις μια πιο δημιουργική δουλειά σήμερα που εξαρτάται αποκλειστικά από το ταλέντο σου, σήμερα δεν θα είναι η πιο δυνατή σου μέρα. Κάνε λίγη υπομονή, μιας και από αύριο τα πράγματα θα στρώσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Νιώθεις λίγο πιο ευαίσθητος απ’ ό,τι συνήθως σήμερα. Πρόσεχε μήπως αυτή σου η διάθεση μετατοπίσει το ενδιαφέρον των φίλων και της οικογένειάς σου και τελικά να μην είναι υπέρ σου.