Τα ζώδια της Παρασκευής
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Παρασκευής

Τα ζώδια της Παρασκευής

Ο Ερμής είναι από χθες ανάδρομος και επηρεάζει αρκετά από τα ζώδια τη σημερινή ημέρα, γι’ αυτό οι περισσότεροι μη βιαστείτε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Μία συναρπαστική ημέρα για τη φαντασία σας! Μπορείτε να εμπνευστείτε για ένα ταξίδι ονείρου σε έναν εξωτικό προορισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι η ιδανική στιγμή για να συναντηθείτε με επιχειρηματικούς συνεργάτες, να προγραμματίσετε νέα πρότζεκτ, να μοιραστείτε ιδέες και να γίνετε δημιουργικοί πάνω σε νέα οράματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συζητήσεις με τον εργοδότη σας, ίσως αποδώσουν εντυπωσιακά αποτελέσματα σήμερα. Ένα πρότζεκτ θα σας αναδείξει στον εργασιακό χώρο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

H εκπαίδευση και τα ταξίδια είναι ευνοϊκά για σας σήμερα, αλλά ο Ερμής μπορεί να σας απομακρύνει από τα σχέδιά σας. Περιμένετε πριν υπογράψετε οποιαδήποτε συμφωνία.

ΛΕΩΝ

Η καριέρα σας μπορεί να σας δώσει κίνητρο σήμερα. Μια απροσδόκητη πρόκληση μπορεί να βάλει φρένο στις εργασιακές σας δυνατότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να νιώσετε ότι είστε έτοιμοι για εξερεύνηση σήμερα. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε μια νέα δημιουργική δραστηριότητα ή έξοδο ή ακόμα και σε ένα συναρπαστικό ταξίδι.

ΖΥΓΟΣ

Θα περάσετε όμορφα και θα ευθυμήσετε με τους συναδέλφους σας, καθώς ερευνάτε μια νέα ιδέα για την καθημερινή σας δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως πάρετε πολύτιμες πληροφορίες ή συμβουλές που θα σας επιτρέψουν να προχωρήσετε μπροστά σε μια κατάσταση η οποία περιλαμβάνει έγγραφα ή υποθέσεις με τα αδέλφια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια οικονομική δυσχέρεια σας κρατάει πίσω. Mια αποφασιστική προσέγγιση μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε την ικανότητα να είστε εφευρετικοί για να ξεφεύγετε από καταστάσεις, αλλά να προσέχετε να  μην μπλέκετε σε επαναλαμβανόμενες καταστάσεις, διότι σας κρατούν πίσω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να βάλετε τις τελευταίες πινελιές σε κάτι που φτιάχνετε στο σπίτι σας, που είναι πιο πολύπλοκο από ό,τι αναμενόταν. Μείνετε συγκεντρωμένοι και θα τελειώσετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Ανυπομονείτε να τελειώνετε με την… χαρτούρα. Όμως αποφύγετε να ενεργείτε πολύ γρήγορα και να υπογράφετε χωρίς σκέψη συμφωνίες και συμβάσεις, όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος.