Τα ζώδια της Παρασκευής
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Παρασκευής

Τα ζώδια της Παρασκευής

Νέος μήνας, νέες προκλήσεις για όλους. Γενέθλιος μήνας για τους Ιχθύες. Τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Ίσως να σας προκύψουν ξαφνικά ένστικτα καθώς οι κεραίες σας είναι σηκωμένες για να “αρπάξουν” κάθε πληροφορία. Τα μηνύματα που λαμβάνετε θα τροφοδοτήσουν τη σκέψη σας με νέες ιδέες.

ΤΑΥΡΟΣ

Εάν έχετε ανολοκλήρωτα σχέδια που θέλετε να τελειώσετε ή έχετε θέσει στόχους στον εαυτό σας θα βρείτε το χρόνο να εστιάσετε σε αυτά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν σήμερα καθώς αναζητάτε τρόπους να νιώθετε μεγαλύτερη ικανοποίηση στον τομέα της εργασίας σας αλλά και για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο τομέας των ταξιδιών στους Ιχθύες δέχεται την επιρροή 3 πλανητών και σκέφτεστε σοβαρά να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι κοντά στη θάλασσα ή σε νερό.

ΛΕΩΝ

Με την ευεργετική δράση της Αφροδίτης στον οίκο των σχέσεων, θα νιώσετε την αγάπη στη σχέση σας αλλά και την αρμονία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα πιο ισχυρό δέσιμο με τον/την σύντροφό σας διότι αντιλαμβάνεστε τα υπόγεια μηνύματά τους κάτι που σας βοηθά να καταλάβετε καλύτερα τι τους συμβαίνει.

ΖΥΓΟΣ

Θα θελήσετε να αλλάξετε το σπίτι σας με κάποιον τρόπο καθώς πλέον δεν σας ταιριάζει ή επειδή έχουν αλλάξει οι ανάγκες της οικογένειάς σας. Σήμερα είναι η μέρα για τέτοιες αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σύντομα θα δείτε περισσότερα χρήματα στο πορτοφόλι σας είτε γιατί πήρατε αύξηση ή προαγωγή κάτι που θα δώσει ώθηση στα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να ξεπεράσετε την ανησυχία σας για τα οικονομικά σας, που σας έρχεται πότε πότε, εάν αποφασίσετε να είστε πειθαρχημένοι και τακτικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μία καλή μέρα να εντοπίσετε από πού πηγάζουν αυτά τα αισθήματα απογοήτευσης που σας πνίγουν και να τα αλλάξετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ονειρεύεστε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα και ίσως η διαίσθησή σας σάς οδηγήσει στο να αποκρυσταλλώσετε πώς θα το καταφέρετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Γενέθλιος μήνας για εσάς και ο Ήλιος, ο Ποσειδώνας και ο Ερμής είναι ιδανικοί πλανήτες για να επανασχεδιάσετε τη ζωή σας και πιθανόν να βρείτε τρόπους να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.