Τα ζώδια της Παρασκευής
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Παρασκευής

Τα ζώδια της Παρασκευής

Όπως έχουμε ήδη πει, είναι μια ιδιαίτερη περίοδος αυτή και για τα 12 ζώδια, μιας κι ο Ουρανός είναι στις τελευταίες μοίρες του στον Κριό και γίνονται ξεκαθαρίσματα. Όμως, σήμερα είναι η τελευταία μέρα της (εργάσιμης) εβδομάδας και πρέπει όλοι να είμαστε χαρούμενοι.

Ας δούμε αναλυτικά τι λένε τα ζώδια της Παρασκευής.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα γοητευτικός νιώθεις σήμερα φίλε μας Κριέ. Αυτό θα σε βοηθήσει είτε είσαι single, είτε όχι. Ό,τι κι αν έχει γίνει τις προηγούμενες μέρες με τους γύρω σου, σήμερα θα λυθεί κάθε παρεξήγηση με ένα σου χαμόγελο και μόνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέρα ατελείωτης ονειροπόλησης η σημερινή για σένα Ταυράκι. Μπορεί να μην έχεις κάνει πολλά ταξίδια, αλλά το μυαλό σου θα σε πάει πολύ μακριά σήμερα. Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη κι αν μπορείς κλείσε εισιτήρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα είναι καλή για να κάνεις ένα break από όσα σε απασχολούν τον  τελευταίο καιρό και να ασχοληθείς αποκλειστικά με τον/την σύντροφό σου. Αν είσαι single, βγες μια βόλτα με φίλους και… ποτέ δεν ξέρεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί η μέρα (και κυρίως η νύχτα) του Αγίου Βαλεντίνου να σε βρήκε single, αλλά αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Ήδη από σήμερα ξεκινάς να κάνεις κάποιες γνωριμίες που μόνο αδιάφορες δεν θα σου είναι στο προσεχές μέλλον.

ΛΕΩΝ

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερα καλή μέρα να περάσεις με τον/την σύντροφό σου. Μπορεί να μη γιόρτασες χθες, αλλά σήμερα είναι καλό να βγεις μια βόλτα και να μεθύσεις όπως παλιά σε κάποιο από τα «ξεχασμένα» μπαράκια της πόλης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέα άτομα στον εργασιακό σου χώρο στα μέσα του μήνα; Κι όχι μόνο. Αν είσαι single προβλέπεται ένα καυτό love story με κάποιο από αυτά. Το νου σου λοιπόν, να πας περιποιημένος σήμερα στο γραφείο.

ΖΥΓΟΣ

Η οικογένειά σου θα σε φέρει επαφή με ένα άτομο που, μέχρι πρότινος, αγνοούσες την ύπαρξή του. Αυτό όμως πρόκειται να αλλάξει, μιας και είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσει σε νέα «ταξίδια» περιπέτειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί χθες να είχες δουλειές και να μη γιόρτασες τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου όπως θα έπρεπε, όμως σήμερα είναι μια καλή μέρα να πάρεις τον/την σύντροφό σου από το χέρι και να κάνετε μια ρομαντική βόλτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καιρό είχες να νιώσεις τόσο αισιόδοξος όσο σήμερα φίλε μας Τοξότη. Κι αυτό είναι πολύ καλό, μιας και ο Δίας με την Αφροδίτη βρίσκονται σε ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, τόσο για θέματα χρημάτων, όσο και για θέματα σχέσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι μια καλή μέρα να δώσεις έμφαση στον εαυτό σου και -κυρίως- στην εξωτερική σου εμφάνιση. Ένα καινούριο κούρεμα, μια καινούρια μπλούζα ή εκείνα τα παπούτσια που έχεις βάλει στο μάτι καιρό ήρθε η ώρα να τα αποκτήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως αποφασίσεις να μαγειρέψεις κάτι ιδιαίτερο σήμερα στο άλλο σου μισό. Ο ρομαντικός σου εαυτός ξύπνησε μια μέρα αργότερα, αλλά δεν πειράζει. Καλύτερα γιατί έρχεται και Σαββατοκύριακο και θα το απολαύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Καλό είναι να έχεις γύρω σου ανθρώπους που απολαμβάνεις να περνάς χρόνο μαζί τους κι όχι εκείνους που σου χαλούν τη διάθεση. Ίσως σήμερα θα ήταν καλό να κάνεις ορισμένα ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου.