Τα ζώδια της Παρασκευής
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Παρασκευής

Τα ζώδια της Παρασκευής

Η διάθεση των περισσοτέρων μπορεί να έχει πέσει εξαιτίας του καιρού, αλλά το Σαββατοκύριακο προβλέπεται καλύτερο και για τα 12 ζώδια. Άλλωστε, σήμερα είναι για τους περισσότερους η τελευταία μέρα της εργάσιμης εβδομάδας και πρέπει να είμαστε χαρούμενοι.

Ας δούμε αναλυτικά τι λένε τα ζώδια της Παρασκευής.

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σου, Άρης, τονώνει ιδιαίτερα την ενέργειά σου σήμερα και σου δίνει επιπλέον αυτοπεποίθηση, φίλε μας Κριέ. Καλό θα ήταν να είσαι με άτομα που είναι το ίδιο ενθουσιώδη με σένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με εξαίρεση τη χθεσινή μέρα, αυτή είναι η εβδομάδα που δίνεις βάση στην καριέρα σου. Οι λέξεις σου μπορούν να εμπνεύσουν πολύ κόσμο, ειδικότερα τους ανωτέρους σου κι έτσι να θέσεις πιο στέρεες βάσεις στη δουλειά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μιας και νιώθεις την άνοιξη τόσο πολύ να πλησιάζει, είναι ιδανική περίοδος να ξεκινήσεις να σχεδιάζεις ένα ταξίδι είτε για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας είτε για το Πάσχα που έρχεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί κάποιος να σε προσεγγίσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο για επαγγελματικά θέματα. Καλό θα ήταν να ζυγίσεις λεπτομερώς όσα σου πει, ώστε να είσαι σίγουρος κατά πόσο αυτό θα ωφελήσει την καριέρα, τη φήμη και το πορτοφόλι σου.

ΛΕΩΝ

Σήμερα είναι μια μέρα που θα σκέφτεσαι μόνο τις συνεργασίες. Είτε αυτές είναι επαγγελματικές, είτε προσωπικές. Είναι μια πολύ καλή περίοδος να φτιάξεις τις σχέσεις σου με τους γύρω σου και να τους κάνεις να σ’ αγαπήσουν -κι άλλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δουλειά είναι στο μυαλό σου 25 ώρες τη μέρα, που έλεγε κι ένα παλιό άσμα, φίλε μας Παρθένε. Ωστόσο, καλό είναι από σήμερα και για το διήμερο που έρχεται, να κάνεις μια ενδοσκόπηση και έναν προγραμματισμό για τους επόμενους 6 μήνες.

ΖΥΓΟΣ

Νιώθεις πιο ευαίσθητος και ευσυγκίνητος σήμερα για ένα εργασιακό θέμα. Δώσε μόνο την απαραίτητη προσοχή στη δουλειά, γιατί αυτό που πραγματικά σε έχει ανάγκη είναι το σπίτι σου, που παραμελείς συστηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έμφαση στην οικογένειά σου θα δώσεις σήμερα, μιας και η προσοχή σου θα είναι αποκλειστικά στραμμένη στο σπίτι σου. Αν χρειαστείς βοήθεια, μη διστάσεις να τη ζητήσεις. Υπάρχει κόσμος που σ’ αγαπάει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθεις ιδιαίτερα αισιόδοξος και καλοδιάθετος λίγο πριν ξεκινήσει ένα ακόμα Σαββατοκύριακο. Η δημιουργικότητά σου έχει πάρει φωτιά και μέσω αυτής, θα βρεις έναν μοναδικό τρόπο να βγάλεις επιπλέον χρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μυαλό σου δουλεύει εξαιρετικά, ειδικά σε θέματα χρημάτων. Σήμερα, είναι η μέρα που πρέπει να «βάλεις κάτω» έσοδα και έξοδα και να κάνεις τον αναλυτικό προγραμματισμό του επόμενου τριμήνου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα φως λάμπει πάνω από το κεφάλι σου, φίλε μας Υδροχόε, σαν τα καρτούν. Το μυαλό σου δουλεύει αδιάκοπα όλο το 24ωρο και σε κάνει να νιώθεις πιο θετικός, αισιόδοξος και δημιουργικός από ποτέ.

ΙΧΘΥΕΣ

Νιώθεις σαν να στεγνώνει η ενέργειά σου και να χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από όλους και όλα. Σφίξε τα δόντια και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό σήμερα. Άλλωστε, έρχεται ένα διήμερο όλο δικό σου να κάνεις ό,τι θέλεις.