Τα ζώδια της Δευτέρας: Καλοπέραση και φλογερό πάθος
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Δευτέρας: Καλοπέραση και φλογερό πάθος

Τα ζώδια της Δευτέρας: Καλοπέραση και φλογερό πάθος

Η Σελήνη σήμερα στο Λιοντάρι και μας υπόσχεται μία ημέρα γεμάτη καλοπέραση, δημιουργικότητα, έρωτα, ρομαντισμό και φλογερό πάθος.

Όλα αυτά ισχύουν ιδίως για τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, μία υπέροχη ημέρα, μόλις έφτασε για σένα! Ναι, σήμερα θα διασκεδάσεις, θα είσαι περιζήτητος από το κοινωνικό σου περιβάλλον και δεν θα βαρεθείς ούτε λεπτό. Όλα τα φώτα και τα βλέμματα, θα είναι στραμμένα πάνω σου, γεγονός που θα σου προκαλέσει ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Προσοχή μόνο. Μην επιτρέψεις στην αυξημένη σου αυτοπεποίθηση, να γίνει ναρκισσισμός και έπαρση απέναντι στους άλλους!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, σήμερα έχει μεγάλη σημασία για σένα έχει η ασφάλεια και η ζεστασιά του σπιτιού και έτσι πιθανόν να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη για εξόδους και κοινωνικές συναναστροφές! Μέσα στην οικογένεια ωστόσο, θα λάβεις ουσιαστική αγάπη. Επιπλέον και εσύ προσφέρεις περιποίηση και φροντίδα στην οικογένειά σου και το απολαμβάνεις, αφού τα ίδια λαμβάνεις και από εκείνους! Οικιακά θέματα λύνονται, μετά από συζητήσεις.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, σήμερα διαθέτεις ένα οξυδερκές και γρήγορο μυαλό, που εντυπωσιάζει τον περίγυρό σου και τους κοινωνικούς σου κύκλους! Καταφέρνεις να αποδίδεις το ίδιο καλά, κάνοντας πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να πετύχεις πολλούς από τους στόχους και τους σκοπούς σου! Είναι η κατάλληλη ημέρα για να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να ανταλλάξεις πληροφορίες, να υλοποιήσεις τις ιδέες σου και να απολαύσεις ευχάριστες εναλλαγές.

Kαρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, θα καταφέρεις σήμερα να νιώσεις επιτέλους, ασφαλής μέσα από υλική αλλά και συναισθηματική πληρότητα! Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ξεχωρίζεις για τις ηθικές αξίες, την υπομονή σου και την ισχυρή πειθώ σου. Ναι, σήμερα θα καταφέρεις να πετύχεις πολλά από αυτά που θες, απλά εκφράζοντας τα δυναμικά και τίμια! Είσαι ευχαριστημένος με τα αποκτήματα σου και επιτέλους ανακτάς αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, με την Σελήνη στο Ζώδιο σου σήμερα, απλά δεν γίνεται να περάσεις απαρατήρητος. Ξέρεις πολύ καλά πώς να προωθήσεις τον εαυτό σου και να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου. Ξεχωρίζεις για την γοητεία σου, είσαι εντυπωσιακά επιβλητικός, όμως κάποιες φορές και εγωιστής, το μόνο χαρακτηριστικό που πρέπει να περιορίσεις τώρα. Όλοι σε θαυμάζουν για την γενναιοδωρία σου και την μεγαλοψυχία σου, γι’αυτό μην χαλάσεις αυτήν την εικόνα!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα επικεντρώνεσαι στην ψυχολογία σου και στον ίδιο σου τον εαυτό! Καταφέρνεις να ξεπεράσεις φοβίες και άγχη πιο εύκολα από πριν. Κατάλληλη ημέρα, για να ασχοληθείς με τα καλλιτεχνικά ή με άλλες δημιουργικές δραστηριότητες. Σήμερα το μόνο που σε ενδιαφέρει, είναι να προσφέρεις το καλό στους άλλους και μέσα από τέτοιες πράξεις σου θα πάρεις χαρά! Επιπλέον όμως, την σημερινή ημέρα, θα καταφέρεις να γιατρέψεις και τις δικές σου πληγές.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, οι προβληματισμοί σου σήμερα, έχουν να κάνουν με θέματα που αφορούν το σύνολο της κοινωνίας και τις ανθρωπιστικές ανάγκες. Πέρα από αυτούς τους τομείς που θα σε απασχολήσουν, θα ασχοληθείς και με τους φίλους σου! Η φιλία σήμερα, είναι για σένα, ένας πολύ σημαντικός τομέας και αποφασίζεις να βλέπεις μπροστά και είσαι αποφασισμένος να κάνεις τους φίλους σου, να κατανοήσουν πως όλα όσα λες μπορούν να γίνουν εφικτά.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα είσαι προσηλωμένος στους στόχους σου και ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις, για να τους πετύχεις. Ξέρεις να προβάλλεσαι άψογα κοινωνικά, όπως επίσης και να κερδίζεις εύκολα την εκτίμηση και των σεβασμό, των γύρων σου, αφού είσαι ώριμος, δυναμικός και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Θα καταφέρεις, μέσα από επαφές και συναναστροφές να κερδίσεις κοινωνική καταξίωση και υπόσταση!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη η αισιοδοξία σου επανέρχεται δριμύτερη! Η ανάγκη σου για μάθηση είναι ιδιαίτερα ισχυρή, καθώς επίσης και η επιθυμία σου να την μεταδίδεις στους άλλους, μέσα από επαφές, συναναστροφές επικοινωνίες και συναντήσεις. Θα διαπιστώσεις πως οι γύρω σου, σε θαυμάζουν για το έξυπνο μυαλό σου, το χιούμορ σου και το επικοινωνιακό σου ταλέντο. Σήμερα διψάς για ταξίδια, μετακινήσεις ασυνήθιστα ενδιαφέροντα.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα είσαι ιδιαίτερα διαισθητικός και διορατικός και δεν ανοίγεσαι πολύ στους άλλους, αφού εσύ μπορείς, μένοντας σιωπηλός, να καταφέρεις μέσα από μικρές λεπτομέρειες σε μία συζήτηση, να καταλάβεις τι γίνεται ή τι κρύβεται πίσω από τα λόγια του άλλου! Κάνεις δεν μπορεί να σε ξεγελάσει σήμερα, αφού αντιλαμβάνεσαι πλήρως, που ακριβώς βρίσκεσαι και ποιες είναι τις προθέσεις του συνομιλητή σου, απέναντι σου.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα επικεντρώνεσαι στο πώς φαίνεσαι στα μάτια των άλλων και κατά πόσο γίνεσαι αποδεκτός από αυτούς! Ωστόσο, θα είσαι κάπως αναποφάσιστος, γεγονός που θα καθυστερήσει την δρομολόγηση κάποιων σχεδίων και σκοπών σου, αλλά οι καλές και βελτιωμένες διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα σε βοηθήσουν πολύ, ιδίως σε αποφάσεις. Λόγω του επικοινωνιακού σου ταλέντου και της πειθούς σου, μπορείς να νιώσεις ευτυχής και ασφαλής!

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα αναζητάς την επιβράβευση από τους γύρω σου, γι’αυτό τους εξυπηρετείς και τους φροντίζεις, με αποτέλεσμα να μην βρίσκεις χρόνο για τον ίδιο σου τον εαυτό, τις ανάγκες σου και τις υποθέσεις που πρέπει να τρέξεις για να διεκπεραιώσεις. Οργάνωσε λοιπόν καλύτερα τον χρόνο σου και μην έχεις μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό σου, σε σημείο που ξεπερνά πολλές φορές τα φυσιολογικά όρια!

Για περισσότερες Ημερήσιες Προβλέψεις μπες στο Oroskopos.gr