Τα ζώδια της Δευτέρας
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Δευτέρας

Τα ζώδια της Δευτέρας

Blue Monday, Πανσέληνος και μια δύσκολη έκλειψη Σελήνης έρχονται μαζεμένα σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι η εβδομάδα δεν ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο για τα 12 ζώδια. Ωστόσο, από αύριο με τη σύνοδο Δία-Αφροδίτης κυριαρχεί ξανά η αγάπη.

Ας δούμε αναλυτικά τι λένε τα ζώδια της Δευτέρας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να επιβάλεις στη δουλειά τους δικούς σου κανόνες. Αυτό, όπως καταλαβαίνεις, ειδικά σήμερα με όλους τους πλανήτες εναντίον σου , δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχει και θα φέρει επιπλέον ένταση στις ήδη τεταμένες σχέσεις που έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ποια είναι η λέξη που σε χαρακτηρίζει; Η υπομονή! Κι αυτό ακριβώς πρέπει να κάνεις στο 100% σήμερα. Μη δίνεις σημασία στις καθυστερήσεις των συνεργατών σου στη δουλειά και δώσε μια φιλοσοφική εξήγηση σε όσα συμβαίνουν για να «επιβιώσεις» από την σημερινή ημέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να νιώσεις μια ιδιαίτερη πίεση σε σχέση με κάποια επένδυση που καλείσαι να κάνεις. Μην πάρεις κάποια απόφαση σήμερα και πέρνα λίγο ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σου, σαν να ήταν ένα γιορτινό Σαββατοκύριακο κι όχι η πιο μελαγχολική μέρα της χρονιάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρά το γεγονός ότι το ενδεχόμενο μιας νέας προοπτικής στην καριέρα σου είναι στην πόρτα σου, σε έχουν πιάσει πάλι οι συναισθηματισμοί σου. Ξεπέρασέ τους, από αύριο καλύτερα, και θα δεις πόσο διαφορετικό θα είναι το εργασιακό σου μέλλον.

ΛΕΩΝ

Η παρουσία του Άρη στον Κριό βοηθά ιδιαίτερα τον τομέα των ταξιδιών στο προσωπικό σου ωροσκόπιο. Ωστόσο, σήμερα δεν είναι ημέρα αποφάσεων, όσο κι αν σε πιέζουν οι γύρω σου να το κάνεις. Πάρε μια μέρα «ρεπό» από τον θρόνο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι παντρεμένος, ο/η σύζυγός σου θα σου προτείνει σήμερα να δείτε έναν ασφαλιστικό σύμβουλο για να εξετάσετε εκ νέου την ασφάλεια ζωής σας. Καλό θα ήταν να ακούσετε όσα έχουν να σας πουν, αλλά να αποφασίσετε από αύριο που θα είναι σε καλύτερη θέση οι πλανήτες.

ΖΥΓΟΣ

Ο/η σύντροφός σου έχει βαλθεί να σου κάνει ανακαίνιση στο σπίτι. Από την άλλη, αυτό είναι κάτι που θέλεις να το κάνεις μόνος σου. Προσπαθήστε να μην τσακωθείτε και να καταλάβετε ότι η «αλήθεια» βρίσκεται κάπου στη μέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σε πιέσουν ιδιαίτερα σήμερα, να πάρεις αποφάσεις σχετικά με κάποιες προθεσμίες στα προγράμματα που έχεις αναλάβει στη δουλειά σου. Καλό θα ήταν να έχεις ήδη κάνει μια προετοιμασία, αλλιώς σε βλέπουμε να βλέπεις την πανσέληνο μέσα από το παράθυρο του γραφείου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλά έξοδα θα προκύψουν σήμερα αν έχεις παιδί μιας και ή θα σου ζητήσει να ξεκινήσει ένα σπορ που χρειάζεται πολύ ακριβό εξοπλισμό ή δικό του αυτοκίνητο. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Αν είσαι single, μπορεί να σου έρθουν άσχημα μηνύματα από τον/την πρώην σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον Κριό, θα σου φέρει σήμερα τηλεφωνήματα από άτομα της οικογένειάς σου που ίσως και να είχες ξεχάσει. Όπως και να έχει, ανοίγεται μπροστά σου μια καλή ευκαιρία για πωλήσεις ακινήτων ή μετακόμιση σε άλλη πόλη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν έχεις να κάνεις κάποια ομιλία αυτές τις ημέρες, καλό θα ήταν να μην την δείξεις σήμερα στους ανωτέρους σου μιας και θα της βρουν πολλά ψεγάδια. Διάβασέ την ξανά και κάνε εσύ τις απαραίτητες διορθώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένας πολύ καλός φίλος ή μέλος της οικογένειάς σου θα ζητήσει να τους βοηθήσεις οικονομικά. Αντ’ αυτού, θα ήταν προτιμότερο να τους βοηθήσεις να βρουν μια δουλειά που να μπορεί να υποστηρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις τους.