Σκορπιός: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το 2019
ΖΩΔΙΑ

Σκορπιός: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το 2019

Σκορπιός: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το 2019

Η χρονιά που μόλις έφυγε ήταν μια χρονιά περιπλάνησης για εσένα. Ό, τι ήταν να δεις το είδες και έρχεται το 2019 για να δρέψεις τους καρπούς των κόπων σου. Ο Ουρανός απέναντί σου στον Ταύρο θα σου φέρει διάθεση για αλλαγές.

Καριέρα: 8/10

Μπορεί ο Δίας να έφυγε από το ζώδιό σου ένα μήνα πριν φύγει κι η χρονιά, αλλά η θέση του στον Τοξότη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα οικονομικά σου. Συγκεκριμένα, θα δεις τις οικονομίες σου σε επίπεδα που βρίσκονταν πριν 12 χρόνια! Ειδικότερα, επειδή ο Δίας είναι λίγο πιο «διεθνής» πλανήτης, αν η δουλειά σου έχει να κάνει με τα μέσα ενημέρωσης ή κάτι άλλο που να έχει σχέση με το internet, έρχεται μια… golden era για σένα.

Έρωτας: 9/10

Όσο είχες το Δία στο πλευρό σου, ταξίδεψες (κυριολεκτικά και μεταφορικά) και δεν στέριωσες σε μία σχέση. Τώρα όμως που έχεις κατασταλάξει στο τι θέλεις και τι όχι από μία σχέση, θα βρεις το άλλο σου μισό κι ίσως τα πράγματα μεταξύ σας σοβαρέψουν πιο γρήγορα απ’ ότι μπορεί να σου περνάει από το μυαλό. Αν είσαι ήδη παντρεμένος, θα αναζωπυρωθεί η σχέση σας.

Extra tip:

Αν θελήσεις να υπογράψεις κάποιο συμβόλαιο ή ένα επίσημο έγγραφο, καλό θα ήταν να το κάνεις στην πιο τυχερή μέρα της χρονιάς, δηλαδή στις 27 Δεκεμβρίου.