Πέμπτη: Τι λένε τα άστρα για σας;

Πέμπτη: Τι λένε τα άστρα για σας;


ZNEWS Team

Στην άκρη η λογική, οδηγός το συναίσθημα

Η Πέμπτη ξεκινά με Σελήνη στον Ιχθύ και παραμερίζουμε λογική, αλλά επιστρατεύουμε συναίσθημα και διαίσθηση.

Πρόκειται για μία ημέρα, γεμάτη τρυφερότητα, για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες.

Oι προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα φίλε Κριέ, παρασκηνιακές κινήσεις και δράσεις, ευνοούνται και κάνεις με αυτόν τον τρόπο, εποικοδομητικά σχέδια και έξυπνους προγραμματισμούς για το μέλλον σου. Αυξάνεται η διαίσθηση και η διορατικότητα σου, η ευαισθησία σου, ο συναισθηματισμός σου και η ανάγκη σου για ουσιαστική ηρεμία. Αυτή σου η αλλαγή, θα σου δώσει αρκετές λύσεις και θα σου ανοίξει νέους δρόμους που χρειάζεσαι, σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό και ίσως σε άγχωναν!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, σήμερα οι κοινωνικές και οι φιλικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από χαρά, εξωστρέφεια, κέφι, ποιότητα και ενθουσιασμό και επιπλέον, μπορείς να αναμένεις κάποιες απρόσμενες, αλλά σίγουρα ωφέλιμες αλλαγές στην ζωή σου, αφού απαλλάσσεσαι από αρκετούς προβληματισμούς! Αρκετοί είναι οι φίλοι που θα θελήσουν την συντροφιά σου και την παρέα σου, αλλά και άλλοι πολλοί, που θα σε βοηθήσουν έμπρακτα, όσον αφορά τους στόχους και τα σχέδια σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα ο δυναμισμός σου και η ενέργεια σου επανέρχονται, εκπληρώνεις εύκολα φιλοδοξίες, βάζεις γερές βάσεις σε θέματα που σε απασχολούν καιρό και βελτιώνεις στο έπακρο την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Θα έχεις κάθε στιγμή, το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό των γύρω σου, στραμμένο πάνω σου! Θα καταφέρεις σταδιακά και θα πετύχεις αρκετούς στόχους, χάρη στην ώριμη και την αξιοθαύμαστη συμπεριφορά σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα μετατρέπεις τις επιθυμίες σου και τις ανάγκες σου, σε δράση και υλοποιείς τις ξεχωριστές ιδέες σου! Το μόνο που πρέπει ίσως να προσέξεις είναι η τάση σου για βιασύνη στις μετακινήσεις σου! Ξεχωρίζεις για το κέφι σου και την οξυδέρκεια σου, αλλά και για την ετοιμότητα σου, να απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ημέρας, όλες τις χαρές της ζωής! Θα καταφέρεις με την ειλικρινή και άμεση συμπεριφορά σου, να γίνεις ιδιαίτερα περιζήτητος, δημοφιλής και αγαπητός στους κοινωνικούς σου κύκλους.

 

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, σήμερα εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου διαίσθηση και διορατικότητα, ώστε να κάνεις πάρεις τις σωστές αποφάσεις και επιδίωξε συναισθηματική και ψυχική εκβάθυνση! Απέφυγε να εκδηλώνεις τα συναισθήματα σου, όπως και τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου. Φρόντισε πριν εκδηλωθείς επικοινωνιακά, να αναγνωρίσεις πρώτα εσύ ο ίδιος, τις βαθύτερες σκέψεις και επιθυμίες σου! Μην εμπιστεύεσαι εύκολα τους άλλους και σιγουρέψου πρώτα για τις προθέσεις και την εντιμότητα τους!

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα μπορείς να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. να αντιμετωπίσεις δυναμικά αλλά και καλοπροαίρετα, πρόσωπα και καταστάσεις και να νιώσεις ξανά αποδεκτός και αγαπητός! Είναι η ιδανική ημέρα, για να παραδεχθείς κάποια λάθη σου, να πλησιάσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί και να εξομαλύνεις σχέσεις κλονισμένες!

 

 

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, μετά από πολλές δοκιμασίες ή και δυσκολίες, ήρθε η στιγμή να απολαύσεις την άνεση και τις ευκολίες που σου έλειπαν, προκειμένου να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις, να κλείσεις εκκρεμότητες, να τακτοποιήσεις τις δουλειές σου, να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου, αλλά και την εμφάνιση σου με ποικίλους τρόπους! Επιπλέον, σήμερα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα είσαι ιδιαίτερα αγαπητός, ιδίως για την ανιδιοτελή βοήθεια που προσφέρεις στους γύρω σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα απολαμβάνεις την ημέρα με κέφι, πάθος, αυτοπεποίθηση και θέληση και πες ναι χωρίς κανένα δισταγμό, σε στιγμές καλοπέρασης και διασκέδασης. Καταφέρνεις και πετυχαίνεις μεγαλεπήβολους στόχους, χωρίς καν να προσπαθήσεις ιδιαίτερα! Ιδανική ημέρα για δημιουργική απασχόληση με παιδιά, διασκέδαση, αλλά και προβολή του εαυτού και της προσωπικότητας σου!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, σήμερα καταφέρνεις επιτέλους και αναγνωρίζεις συνειδητά τις ψυχικές και συναισθηματικές ανάγκες σου, αφήνεις πίσω το τοξικό παρελθόν, ανακτώντας την αυτοπεποίθηση σου! Θα παρατηρήσεις πως είσαι λίγο πιο συναισθηματικός και ευαίσθητος, απ’ ότι συνήθως! Επιπλέον, ένα ισχυρό δέσιμο θα υπάρξει τώρα, με το σπίτι και την οικογένεια, κυρίως επειδή κάποιες συγκυρίες και καταστάσεις θα το απαιτήσουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή είναι σίγουρα μία αισιόδοξη, κεφάτη και ευχάριστη ημέρα για σένα! Είσαι σαφώς περιζήτητος, δημοφιλής και οι άλλοι θα είναι ιδιαίτερα ζεστοί και καλοπροαίρετοι μαζί σου, γεγονός που θα εξυπηρετήσει τα «θέλω» σου! Καταφέρνεις και ξεχωρίζεις σε πολλούς τομείς για την διαλλακτικότητα σου, αλλά και τις ξεχωριστές πρωτοπόρες ιδέες σου! Τα γεγονότα, οι συγκυρίες, οι επαφές και οι συναναστροφές που θα σε απασχολήσουν τώρα, φέρνουν μόνο θετικά αποτελέσματα!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, σήμερα η έντονη ανάγκη σου για σιγουριά και ασφάλεια, καθορίζει απόλυτα τις αποφάσεις και τους προσανατολισμούς των στόχων σου. Ετοιμάσου να δεχτείς το ουσιαστικό ενδιαφέρον των γύρων σου και οι δράσεις-αντιδράσεις σου σε αυτό το γεγονός, θα είναι η ανάδειξη των προσόντων σου και φυσικά η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης σου! Οι κόποι σου ανταμείβονται, αρκεί να έχεις δουλέψει σκληρά.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Φίλε Ιχθύ, σήμερα ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου, αφού η Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, σου προσφέρει την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς τον δυναμισμό, την λάμψη και το θάρρος σου, σε κάθε σου δραστηριότητα! Έχεις σαφώς μία ενεργητική, ενθουσιώδη και αποφασιστική ανταπόκριση σε οτιδήποτε, κυρίως στις διαπροσωπικές σου επαφές και συναναστροφές! Προσοχή όμως! Μην παρασύρεσαι σε υπερβολές, νεύρα, απαιτήσεις, βιασύνη και έπαρση!

Για περισσότερες Ημερήσιες Προβλέψεις μπες στο Oroskopos.gr