Παρθένος: Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019
ΖΩΔΙΑ

Παρθένος: Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019

Παρθένος: Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019

Η χρονιά που μόλις ξεκίνησε είναι ιδανική για να αναπτυχθείς… υλικά. Σου δίνει τη δυνατότητα να αγοράσεις ή να νοικιάσεις το ακίνητο που ονειρευόσουν. Αν τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους ή δεν ονειρεύεσαι μια τόσο μεγάλη αλλαγή, φέτος θα κάνεις μια «γερή» ανακαίνιση στο σπίτι σου, που θα το κάνει να φαίνεται σαν καινούριο για πολλά ακόμα χρόνια.

Ο λόγος που συμβαίνουν όλα αυτά είναι η παρουσία του Δία στον Τοξότη, στον 4ο Οίκο σου. Αυτό συμβαίνει πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια και θα σου φέρει θετικά μηνύματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Επειδή ο 4ος Οίκος αφορά και στους γονείς, ίσως λάβεις κάποια οικονομική βοήθεια από εκείνους.

Καριέρα: 7/10

Στα επαγγελματικά σου μην περιμένεις ιδιαίτερες εξελίξεις φέτος. Ό,τι έσπειρες τις προηγούμενες χρονιές, θα θερίσεις, εκτός κι αν ο Ωροσκόπος σου είναι σε ζώδιο με σημαντικές αλλαγές.

Έρωτας: 9,5/10

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπαίνει στον Οίκο των παιδιών και του έρωτα. Ό,τι πετύχεις με τον Κρόνο μένει για πάντα, γι’ αυτό μπορεί κάποια επιπόλαια μέχρι τώρα σχέση σου να καταλήξει σε μια ευτυχισμένη οικογένεια. Μπορεί το να κάνεις παιδί αυτή τη χρονιά να σε δυσκολέψει ή να σε κάνει να πιστέψεις ότι δεν θα τα καταφέρεις, αλλά έτσι είναι ο Κρόνος. Σε δυσκολεύει λίγο στην αρχή για να απολαύσεις αργότερα.

Extra Tip:

Η Σύνοδος Ήλιου-Δία στις 27 Δεκεμβρίου θα φέρει τύχη και ευτυχία σε ό,τι επιθυμήσεις να κάνεις.