Λέων: Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019
ΖΩΔΙΑ

Λέων: Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019

Λέων: Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019

Αν είσαι single, να ξέρεις ότι αν δεν σταματήσεις να είσαι μέσα στο 2019, κάτι δεν πάει καλά. Αρχηγέ μας, το 2019 είναι η πλέον ιδανική χρονιά για να βρεις το άλλο σου μισό. Οι γνωριμίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και θα έχεις πληθώρα θαυμαστών/θαυμαστριών για να επιλέξεις το άτομο που θα μοιραστείς τη ζωή σου.

Ο λόγος αυτής της τεράστιας εύνοιας είναι, βέβαια, η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου του 2019, που φέρνει έντονα χαμόγελα σε όλα τα ζώδια της Φωτιάς. Είναι η πρώτη φορά, μετά από περισσότερο από μια δεκαετία, που αυτός ο ευνοϊκός πλανήτης δουλεύει για το συμφέρον σου. Κοίτα να απολαύσεις όσα σου δώσει.

Καριέρα: 8,5/10

Μιας κι ανήκεις στον Σταθερό Σταυρό, η οριστική έλευση του Ουρανού στον Ταύρο το Μάρτιο, θα σου φέρει κι απρόσμενες (αλλά καλές) αλλαγές στη δουλειά σου. Μπορεί να αυξηθεί πολύ απότομα η φήμη σου ή να χρειαστεί να δουλέψεις στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού. Ωραίες αλλαγές έρχονται για τα επαγγελματικά σου.

Έρωτας: 9,5/10

Αν έχεις ήδη βρει την αληθινή αγάπη, τότε ετοιμάσου για γάμους και πανηγύρια. Μη γελάς, γιατί η έκλειψη σελήνης τον Ιανουάριο, θα σε κάνει να πάρεις και σοβαρές αποφάσεις, όπως για παράδειγμα την απόκτηση παιδιών. Αν είσαι ήδη παντρεμένος κι έχεις και παιδιά, θα βρεις νέα πράγματα που θα σε φέρουν πιο κοντά με τον/την σύντροφό σου και θα δεθείτε περισσότερο.

Extra tip:

Η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σου την περίοδο των γενεθλίων σου κι αυτό θα σε κάνει να νιώθεις πιο ερωτικός/ή από ποτέ!