Κριός: Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019
ΖΩΔΙΑ

Κριός: Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019

Κριός: Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019

Θα λατρέψεις το 2019, μιας κι ο Δίας θα είναι στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου κι αυτό θα σου φέρει πολλά χαμόγελα. Ο Τοξότης, που είναι όπως κι εσύ ζώδιο της Φωτιάς, απορροφά την καλοσύνη του Δία με αποτελεσματικό τρόπο και τη μοιράζεται με σένα και τους Λέοντες.

Καριέρα: 9,5/10

Ο Δίας λοιπόν, στον 9ο οίκο σου, θα φέρει διάθεση για μάθηση την οποία θα θελήσεις να μοιραστείς με τους γύρω σου. Ο 9ος οίκος σου είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τα διεθνή ταξίδια, είτε αφορούν στη διασκέδαση είτε στη δουλειά, η οποία θα είναι για ακόμη μια χρονιά επιτυχημένη. Να θυμάσαι, ότι ο Δίας δε φέρνει μόνο ευκαιρίες, αλλά σου δίνει και τη δυνατότητα να τις «εκμεταλλευτείς».

Έρωτας: 8/10

Στην προσωπική σου ζωή, θα εκπλήξεις την οικογένεια και τους κοντινούς σου ανθρώπους τους πρώτους δύο μήνες του 2019, με την ανακοίνωση μιας απόφασης που έπρεπε να είχες ήδη κάνει από το 2018. Δεν πειράζει όμως, «κάλλιο αργά, παρά ποτέ» που λέει κι ο λαός.

Extra tip:

Με λίγα λόγια, το 2019 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για τα επαγγελματικά σου και γενικότερα την ανάπτυξή σου, λόγω της θέσης του Δία στον Τοξότη. Θα γεμίσεις γνώση, ταξίδια και εμπειρίες ζωής.