Καρκίνος: Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019
ΖΩΔΙΑ

Καρκίνος: Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019

Καρκίνος: Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019

Τα τελευταία 7 χρόνια έχουν έρθει τα πάνω κάτω στα οικονομικά σου. Από αλλαγές στη θέση της εταιρείας και αλλαγή εταιρείας, μέχρι εύρεση νέας δουλειάς μετά από χρόνια ανεργίας και το αντίστροφο. Όλο αυτό συνέβαινε εξαιτίας της παρουσίας του Ουρανού στον Κριό. Το 2019 πάει στον Ταύρο κι όλα αλλάζουν, μιας και θα μείνει εκεί άλλα 7 χρόνια.

Καριέρα: 8,5/10

Ο Ουρανός μπαίνει στον Ταύρο στις 6 Μαρτίου και θα μείνει εκεί μέχρι και το 2026. Αυτό σημαίνει «λήξη συναγερμού» για την 7ετή περίοδο αβεβαιότητας στην καριέρα σου. Ο συνδυασμός του Νερού στο ζώδιό σου με τη Γη σε εκείνο του Ταύρου, δένει αρμονικά και φέρνει στη ζωή σου νέα άτομα που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς οικονομικά και επαγγελματικά τα επόμενα χρόνια. Η παρουσία του Δία στον Τοξότη στον 6ο Οίκο σου, κάνει τη δουλειά σου, εκτός από απαραίτητη, και πολύ ενδιαφέρουσα.

Έρωτας: 6/10

Αν το 2019 σε βρήκε single, το πιο πιθανό είναι να συνεχίσουν τα αποτυχημένα ραντεβού και οι περιστασιακές σχέσεις μέχρι και τη Νέα Σελήνη της 4ης Νοεμβρίου. Αν έβγαινες με κάποιο άτομο στα τέλη της χρονιάς που μόλις πέρασε, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό, ενώ αν είσαι ήδη παντρεμένος, καλό είναι να βρείτε νέα κοινά ενδιαφέροντα με τον/την σύζυγό σου, γιατί ο Κρόνος στον Αιγόκερω φέρνει μερικά συννεφάκια.

Extra Tip:

Από τις 19 Νοεμβρίου και μετά (που ο Άρης θα μπει στον Σκορπιό) θα υπάρχουν μόνο χαμόγελα στον ερωτικό σου τομέα.