Ιχθύες: Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019
ΖΩΔΙΑ

Ιχθύες: Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019

Ιχθύες: Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019

Πήρες ήδη μια γεύση από το Δεκέμβριο του 2018 και τον Άρη που είχες στο πλάι σου. Κάπως έτσι προβλέπεται να είναι και το 2019 για την καριέρα σου. Τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε θα βρίσκεσαι πάντα στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή.

Καριέρα: 9,5/10

Έχεις δουλέψει τόσο πολύ τα προηγούμενα χρόνια που το Σύμπαν σου χρωστάει όλη αυτή την ανταμοιβή που σου δίνει φέτος. Ο Δίας λάμπει από τον Τοξότη στον τομέα της καταξίωσης και της αναγνώρισής σου και γενικότερα της φήμης σου. Είναι, αυτό που σου λέγαμε όλον τον Δεκέμβριο, σαν να έχεις το άγγιγμα του Μίδα. Ό,τι σκεφτείς πως θέλεις να πετύχεις επαγγελματικά, θα γίνεται. Αρκεί να σκέφτεσαι συγκεκριμένα πράγματα. Ήρθε η στιγμή να αφήσεις το στίγμα σου στον κόσμο.

Έρωτας: 8/10

Όχι πως δεν θα είναι καλά τα ερωτικά σου, αλλά θα δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στα επαγγελματικά. Ωστόσο, επειδή θα είναι τόσο ανεβασμένη η καριέρα σου και θα νιώθεις (πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια) ότι πατάς γερά στα πόδια σου, αυτό θα έχει επίδραση στη σχέση σου. Όταν είμαστε καλά λάμπουμε κι οι άνθρωποι που είναι μαζί μας, είναι εξίσου χαρούμενοι.

Extra tip:

Αν όλα τα παραπάνω σου σκέφτονται καλά, δεν σου είπαμε το καλύτερο. Από τις 31/12/2019 ξεκινάει η καλύτερη δεκαετία της ζωής σου!