Δίδυμος: Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019
ΖΩΔΙΑ

Δίδυμος: Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019

Δίδυμος: Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019

Πέρυσι επικεντρώθηκες στην υγεία και τη φυσική σου κατάσταση. Από τούδε και στο εξής και για όλο το 2019 το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται κι ασχολείσαι περισσότερο με την προσωπική σου ανάπτυξη, τις φιλίες και τα όποια κέρδη μπορούν να έρθουν από αυτά.

Καριέρα: 8/10

Ο Δίας στον 7ο Οίκο σου, αυτόν της συνεργασίας και του γάμου στα τέλη του 2018, αρχίζει πλέον να αποδίδει καρπούς. Όλες οι συμφωνίες, ακόμη κι ο γάμος, είναι καλό να υπογραφούν μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου που ο Δίας αλλάζει ζώδιο. Ειδικότερα για το γάμο, αν παντρευτείς φέτος θα έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή της 12ετίας. Επίσης, στον τομέα της δουλειάς, θα καταλάβεις ότι μόνο μέσω της συνεργασίας θα ανέβεις και θα βγάλεις περισσότερα χρήματα. Αν συνεχίσεις να προσπαθείς μόνος σου, η επιτυχία δεν θα έρθει.

Έρωτας: 8/10

Στα συναισθηματικά σου, ειδικότερα αν είσαι single, ο Οκτώβριος θα είναι ο μήνας σου, με τον Άρη να προσδίδει πάθος κι «αλατοπίπερο» στα ραντεβού σου. Να προσέχεις όμως, γιατί έχει την τάση να «πέφτεις με τα μούτρα» στις καινούριες σχέσεις. Φρόντισε να μπαίνεις σιγά σιγά στην καθημερινότητα ενός άλλου ανθρώπου. Έτσι, ούτε θα απομυθοποιηθεί και θα συνεχίσεις να είσαι το ίδιο ερωτευμένος.

Extra Tip:

Ιδανική για νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς θα είναι η Νέα Σελήνη της 28ης Σεπτεμβρίου.