Αιγόκερως: Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019
ΖΩΔΙΑ

Αιγόκερως: Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019

Αιγόκερως: Αστρολογικές προβλέψεις για το 2019

Οι φιλοδοξίες σου θα συνεχίσουν να σε οδηγούν και στο 2019, δείχνοντάς σου το δρόμο για επαγγελματική πρόοδο και ανάπτυξη στην καριέρα σου. Από το 2017 ξεκίνησε η 12ετής φάση του επαγγελματικού σου κύκλου με την παρουσία του Δία στον 10ο Οίκο σου. Από τότε ξεκίνησαν ευκαιρίες καριέρας και νέα ξεκινήματα που είναι ικανά να σου προσφέρουν όσα φανταζόσουν επαγγελματικά. Κι αυτό θα συνεχιστεί για τα επόμενα 10 χρόνια.

Καριέρα: 9/10

Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Τοξότη από τον Νοέμβριο του 2018 σε βοηθάει πίσω από κλειστές πόρτες. Παράλληλα, η έλευση του Ουρανού στον Ταύρο θα σε μετατρέψει σε «εργοστάσιο ιδεών» από τον φετινό Μάρτιο και για τα επόμενα 7 χρόνια. Κοίτα να το εκμεταλλευτείς γιατί αυτό συμβαίνει μια φορά στη ζωή του ανθρώπου. Επίσης, ο Δίας θα περάσει στο δικό σου ζώδιο αρχές Δεκεμβρίου και θα σου φέρει επιπλέον τύχη σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Έρωτας: 7,5/10

Στα ερωτικά σου δεν προβλέπονται ιδιαίτερες αλλαγές, εκτός κι αν έχεις ωροσκόπο σε ένα από τα ζώδια που θα τους έρθουν τα πάνω κάτω. Η ηρεμία της οικογένειας, που τόσο αγαπάς, θα συνεχίσει να υπάρχει.

Extra Tip:

28 Σεπτεμβρίου 2019. Η τέλεια γωνία μεταξύ Δία και Αφροδίτης φέρνουν μία από τις καλύτερες μέρες της καριέρας σου. Μην ανησυχείς που είναι Σάββατο. Η εύνοια είναι εμφανής και 2 μέρες πριν και μετά.