Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;
ΖΩΔΙΑ

Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;

Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;

Στις 26 Νοεμβρίου 2019, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα παραμείνει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2019.

Η φύση της Αφροδίτης συνδέεται με την ερωτική ζωή και το χρήμα και στο ζώδιο του Κρόνου γίνεται αρκετά συντηρητική στις ερωτικές της επιλογές αλλά και συγκρατημένη στη διαχείριση του χρήματος.

Έτσι και με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω οδηγούμαστε κυρίως σε ρεαλιστικές αποφάσεις, πιθανόν και η επιλογή του συντρόφου βασίζεται στη λογική και σε ηθικό συμβιβασμό και αυτό που έχει περισσότερο σημασία θα είναι η κοινωνική μας εικόνα. Αρκετά συχνά συναντάμε άτομα με γενέθλια Αφροδίτη στον Αιγόκερω να έχουν παντρευτεί από συνοικέσιο και ο γάμος τους να αποτελεί κοινωνικό γεγονός.

Επίσης με τα χρήματα η Κρόνια Αφροδίτη έχει σχέση φοβική, δηλαδή φοβάται να ξοδέψει και συχνά αποταμιεύει για τις τυχόν δύσκολες στιγμές.

Γύρω στις 8 Δεκεμβρίου 2019, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα συναντήσει τον Ποσειδώνα (με θετική όψη ) στους Ιχθύες, άρα θα δούμε πολλά όνειρα μας να πραγματοποιούνται και θα πάρουμε μεγάλη ικανοποίηση.

Επηρεάζονται κυρίως Αιγόκεροι, Ιχθύες γεννημένοι στο β΄δεκαήμερο και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 18η των αντίστοιχων ζωδίων.

Επίσης, η Αφροδίτη θα μπει στο κόσμο του Πλούτωνα, αφού θα συναντηθεί μαζί τους γύρω στις 12 Δεκεμβρίου 2019 και θα δώσει ιδιαίτερο χρώμα στην ερωτική μας ζωή, αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να αυξηθεί η οικονομική μας δύναμη μέσα από συνεργασίες με πρόσωπα εξουσίας.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι Αιγόκεροι αρχές τρίτου δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες γύρω από την 21η μοίρα.

Κριός

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ευνοήσει κοινωνικά, χαρίζοντας αναγνώριση , οικονομική ενίσχυση από πρόσωπα εξουσίας και εύκολη πραγμάτωση σχεδίων. Έρωτας με πρόσωπο κύρους σας απογειώνει. Χρήματα από νέες επαγγελματικές συμφωνίες. Αναβάθμιση ποιότητας ζωής.

Ταύρος

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ευνοήσει σε νομικά ζητήματα, ταξίδια και εύκολη αναγνώριση εάν κινείστε σε Ανώτερα Ιδρύματα. Ο έρωτας έρχεται από απόσταση και πιθανόν μέσα από ένα ταξίδι σε μακρινό προορισμό. Φιλοσοφείτε τη ζωή και συναντάτε άτομα που σας ανοίγουν τους ορίζοντες.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ευνοήσει δίνοντας σεξουαλική τόνωση, επιτυχία με το αντίθετο φύλο αλλά και χρήματα που συνδέονται με κοινά περιουσιακά αποκτήματα. Κοινωνική αναγνώριση και επιτυχία έρχεται μέσα από συνεργασίες με άτομα που συνδέεστε συναισθηματικά. Σεξ και χρήμα.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ευνοήσει χαρίζοντας σταθερότητα σε υπάρχουσες σχέσεις και θα μιλήσετε για δέσμευση-επισημοποίηση. Εύκολα μπορείτε να λάβετε αγάπη μέσα από μακροχρόνιες σχέσεις που έχουν αντέξει στο χρόνο και να ζήσετε ευχάριστες στιγμές. Συνεργασίες με άτομα επιφανή σας ευνοούν ιδιαίτερα.

Λέων

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ευνοήσει μέσα από μια καλύτερη εργασιακή σχέση με τον εργοδότη σας, θα βελτιώσει τις συναδελφικές σας σχέσεις και θα απολαύσετε ηρεμία μέσα στο περιβάλλον σας. Ασχολείστε αρκετά με την διακόσμηση του χώρου σας. Προσοχή σε υπερκατανάλωση ποτών ή φαγητού. Πιθανή αύξηση βάρους.

Παρθένος

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα βελτιώσει την ερωτικής σας ζωή μέσα από φλερτ , μηνύματα ή συναντήσεις ρομαντικές με άτομο που σας εξιτάρει ερωτικά. Γενικά θα ευνοηθείτε και σε επιχειρηματικά σχέδια όπου είναι εύκολο τώρα να αναγνωριστούν τα ταλέντα σας. Τύχη μέσα από τυχερά παιχνίδια.

Ζυγός

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ευνοήσει χαρίζοντας συναισθηματική πληρότητα και ικανοποίηση μέσα από το χώρο της οικογένειας. Ανοίγετε το σπίτι σας για επισκέψεις και για λόγους ψυχαγωγίας θα δεχτείτε αρκετό κόσμο . Μιλάτε και για μια νέα συγκατοίκηση ή μετακόμιση σε πιο άνετο χώρο. Χρήματα από κληρονομιά.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ευνοήσει μέσα από την δραστηριοποίηση σας στο διαδίκτυο και θα γίνετε πιο δημοφιλείς. Συγγενικά άτομα σας στηρίζουν και περνάτε στιγμές επανασύνδεσεις με φίλους ή παλιές σχέσεις. Συναντήσεις ρομαντικές σε καθηλώνουν. Όμορφες σκέψεις.

Τοξότης

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ευνοήσει σε οικονομικά ζητήματα και μέσα από νέες πηγές εσόδων θα δείτε το εισόδημα σας να αυξάνεται. Δώρα από άτομα που σας θαυμάζουν και προτάσεις για συνεργασίες που θα έχουν προσοδοφόρο αποτέλεσμα. Τάση για υπερκαταναλωτισμό.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα σας ευνοήσει μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις είτε σε θέματα επαγγελματικά με νέους συνεργάτες. Θετικά κινείστε αυτό το διάστημα και εύκολα ανοίγετε τις μέχρι πρότινος κλειστές πόρτες. Βελτίωση της εμφάνισης σας μέσα από θεραπείες αισθητικής.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ευνοήσει σε ψυχολογικό επίπεδο, νιώθετε μια ιδιαίτερη γαλήνη και ισορροπία με αποτέλεσμα να γίνετε πιο εσωστρεφείς και είναι καθαρά θέμα προσωπικής επιλογής. Ηρεμία, εσωτερική γαλήνη και ενασχόληση με εναλλακτικές θεραπείες σας ομορφαίνουν. Μυστικές σχέσεις.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ευνοήσει μέσα στον φιλικό σας κύκλο, θα ανέβει αρκετά η δημοτικότητα σας όπου φαίνεται πως προωθείτε εύκολα τώρα τα όνειρα σας χωρίς να αντιμετωπίζετε δυσκολίες. Έρωτας πλατωνικός ή με άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος.

Για περισσότερες Ημερήσιες Προβλέψεις μπες στο Oroskopos.gr