Valia’s Choice: Αυτά είναι τα αγαπημένα μου προϊόντα για τον Μάιο!
Beauty & Fashion

Valia’s Choice: Αυτά είναι τα αγαπημένα μου προϊόντα για τον Μάιο!

Valia’s Choice: Αυτά είναι τα αγαπημένα μου προϊόντα για τον Μάιο!

Μέσα από αυτή τη νέα μας παρέα θέλω να μοιράζομαι όλες μου τις επιλογές μαζί σας!

Σκέφτηκα λοιπόν να σας δείχνω τα αγαπημένα μου προϊόντα που έχω δοκιμάσει και χρησιμοποιώ καθημερινά.

#1 Vichy Dermablend 3D Correction

Ας ξεκινήσω με ένα προϊόν που πραγματικά μ’ έχει “σώσει” αυτήν την περίοδο της ζωής μου. Όπως σας έχω αναφέρει και στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram, τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζω ένα θέμα ακμής στο πρόσωπό μου το οποίο έχει επηρεάσει κατά πολύ τόσο την καθημερινή περιποίηση του προσώπου μου όσο και το μακιγιάζ μου.

Λόγω τις δουλειάς μου χρησιμοποιώ συχνά make up, αποφεύγω όμως  το να είναι “βαρύ” ενώ ταυτόχρονα επιθυμώ να μου προσφέρει κάλυψη και ενυδάτωση.

Όλα αυτά λοιπόν, μετά από πολύ πολύ ψάξιμο, τα βρήκα στο συγκεκριμένο προϊόν.

Το νέο 3D make up προσώπου της σειράς Dermablend λειαίνει την επιδερμίδα αφήνοντας πολύ ελαφριά υφή και χαρίζει ένα σούπερ φυσικό αποτέλεσμα.

Έχει πολύ υψηλή κάλυψη και συστήνεται για λιπαρή επιδερμίδα και επιδερμίδα με τάση ακμής. Το έχω λατρέψει και σας το συστήνω ανεπιφύλακτα.

#2 Maybelline Concealer

Επόμενο προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου είναι τo best seller concealer της Maybelline  που χαρίζει την τέλεια κάλυψη τόσο σε μαύρους κύκλους όσο και σε οποιαδήποτε ατέλεια η διχρωμία του προσώπου σου.

Με ενσωματωμένο σφουγγαράκι που σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις όσο ακριβώς προϊόν χρειάζεσαι, να το βάλεις μ ένα πέρασμα, να καλύψεις αμέσως ό,τι θέλεις κι όλα αυτά χωρίς να λερώσεις τα δάχτυλα σου.

#3 La Roche-Posay Anthelios Spray

Τελευταίο αγαπημένο για το μήνα Μάιο που κυριολεκτικά δεν αποχωρίζομαι ποτέ είναι το La Roche-Posay Anthelios Spray, το οποίο προσφέρει υψηλή προστασία από τον ήλιο ενώ ταυτόχρονα αφήνει ένα αόρατο αποτέλεσμα χωρίς σημάδια. Το χρησιμοποιώ όλη μέρα ακόμα και πάνω από το make up ενώ φροντίζω να το ανανεώνω κάθε 2 ώρες περίπου.