Valia’s Beauty: Καλοκαιρινές προτάσεις για το μανικιούρ σου
Beauty & Fashion

Valia’s Beauty: Καλοκαιρινές προτάσεις για το μανικιούρ σου

Valia’s Beauty: Καλοκαιρινές προτάσεις για το μανικιούρ σου

Δεν ξέρω για σένα, εγώ πάντα πριν φτιάξω τα νύχια μου μπαίνω στο Pinterest και “κλέβω” ιδέες.

Σκέφτηκα, λοιπόν, να μοιραστώ μαζί σου τα μανικιούρ που ξεχώρισα για το καλοκαίρι και θα τα δοκιμάσω άμεσα!

Γαλλικό μανικιούρ

Αρχικά να σου πω πως το γαλλικό μανικιούρ μόνο γαλλικό δεν είναι, αλλά προέρχεται από την Αμερική και πιο συγκεκριμένα είναι βγαλμένο από το Hollywood.

Αγαπημένο μου πολύ, το επιλέγω συχνά καθώς μου βγάζει κάτι πολύ κομψό και «καθαρό».

Φέτος είναι πολύ μεγάλη τάση όχι όμως το κλασικό γαλλικό, το κάπως πιο ουδέτερο αλλά το πιο extreme. Τι εννοώ; Γαλλικό με έντονα χρώματα στην γραμμή ακόμα και διαφορετικά χρώματα.

Άλλη επιλογή μπορεί να είναι τα έντονα και διαφορετικά χρώματα με πλαγιά γραμμή που ταιριάζει σε πιο οβάλ σχήμα νυχιών (επίσης πολύ μεγάλη τάση και φέτος).

Παστέλ χρώματα

Ναι, είμαι λάτρης των παστέλ χρωμάτων. Baby pink, γαλακτερό αλλά και το πιο in χρωμα στα νύχια για φέτος, το μπανανί.

Δοκίμασέ το, ειδικά τώρα που το δέρμα είναι μαυρισμένο και η αντίθεση θα είναι μεγαλύτερη!

Σχέδια

Δεν προτιμώ τα σχέδια στα νύχια ούτε τα αυτοκόλλητα. ούτε τα glitter κ.λπ. Μου αρέσουν τα μονόχρωμα minimal νύχια και να σου πω και την αλήθεια δεν θα με δεις και συχνά με έντονο χρωμα εκτός από κάποιο κόκκινο η μαύρο!

Το συγκεκριμένο σχέδιο όμως με κέρδισε! Είναι διαφορετικό απ’ ό,τι συνηθίζω και ταυτόχρονα όχι τόσο έντονο ώστε να με κουράσει ή να με δεσμεύσει και λόγω της δουλειάς μου.

Άχρωμη βάση ή λίγο πιο γαλακτερή με αυτοκόλλητα αστεράκια.

Εγώ θα σου προτείνω να ζητήσεις από την τεχνίτριά σου να σου ζωγραφίσει τα αστεράκια πάνω στο νύχι κι όχι να στα κολλήσει για να μην κινδυνεύσεις να σου φύγουν με τις μέρες!

Πώς σου φαίνεται;

Όπως σου είπα προτιμώ να αποφεύγω τα έντονα χρώματα, ειδικότερα το καλοκαίρι, όποτε αυτή την στιγμή τα δικά μου νύχια είναι σε γαλακτερές αποχρώσεις και πιο συγκεκριμένα “παντρέψαμε” το γαλακτερό με πιο ροζ βάση και το γαλακτερό με πιο λευκή βάση.

Το αποτέλεσμα μού αρέσει και με βολεύει πολύ και στη δουλειά μου αλλά και στις στιλιστικές επιλογές μου, όπως θα δεις στη φωτογραφία παρακάτω.

Επίσης τους τελευταίους μήνες επιλέγω το οβάλ σχήμα που επίσης μου αρέσει πολύ.