Ταξιδεύοντας παρέα με το νεσεσέρ μου
Beauty & Fashion

Ταξιδεύοντας παρέα με το νεσεσέρ μου

Ταξιδεύοντας παρέα με το νεσεσέρ μου

Μου αρέσουν τα ταξίδια! Κάποιοι μου λένε πως φταίει το ζώδιο (Τοξότης). Εγώ πάλι νομίζω ότι με ανανεώνουν και με ξεκουράζουν.

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν ταξίδεψα στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη, είχα πάρα πολλά χρόνια να πάω και πραγματικά το ευχαριστήθηκα.

Θα πηγαίναμε με αεροπλάνο οπότε θα έπρεπε να πάρω περιορισμένα πράγματα και όντως έτσι έκανα… στα ρούχα και στα παπούτσια!

Στα καλλυντικά όμως ποτέ και σε κανένα ταξίδι δεν μπορώ να βάλω “περιορισμούς” .

Παίρνω πάντα μαζί μου όσα προϊόντα χρησιμοποιώ στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησής μου.

Σκέφτηκα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σου τι περιέχει το ταξιδιωτικό νεσεσέρ μου.

Για την φροντίδα και τον καθαρισμό του προσώπου μου πήρα:

  1. Το make up removing micellaire της BIODERMA  για να αθαρίσω το πρόσωπό μου από το μακιγιάζ της ημέρας
  2. Το cleanser της FREZYDERM για ακόμα καλύτερο καθαρισμό προσώπου από ό,τι μακιγιάζ έχει μείνει και από ρύπους της ατμόσφαιρας.
  3. Τις ενυδατικές κρέμες μου (μια το πρωί και μια διαφορετική το βράδυ). Όπως σας έχω ξαναπεί ακολουθώ μια συγκεκριμένη θεραπεία για το πρόσωπό μου αυτή την περίοδο οπότε τα προϊόντα αυτά αφορούν τις δικές μου ανάγκες και καλό θα ήταν εάν αντιμετωπίζεις κάποιο αντίστοιχο θέμα, να απευθυνθείς σε έναν ειδικό για να ακολουθήσεις την θεραπεία που αφορά τις δικές σου ανάγκες βασισμένες στο πρόσωπό σου.
  4. Κρέμα ματιών AVENE. Τρομερή υφή, βοηθάει στην αποφυγή των μαύρων κύκλων.
  5. LA ROCHE-POSAY SPRAY. Εντάξει, τα έχουμε ξαναπεί, αντηλιακό πάντα και παντού ακόμα και πάνω από μακιγιάζ για να ψεκάζεσαι κάθε 2-3 εάν εκτίθεσαι σε ήλιο.
  6. AVENE SPF30. Αντηλιακό κάθε δύο ώρες ένα δεν είμαι βαμμένη αλλιώς πριν από την εφαρμογή του makeup
  7. Lip balm ΒΙΟΤΕΝ. Τα χείλη δυστυχώς ξεραίνονται συνέχεια, θα με δεις λοιπόν με το συγκεκριμένο lip balm όλη μέρα στο χέρι.
  8. VICKY MINERAL 89 DAILY BOOSTER. Και κάθε γυναίκα που αγαπά και φροντίζει το εαυτό της πρέπει να χρησιμοποιεί αυτό το προϊόν. Ενυδατώνει, τονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Προσφέρει φροντίδα από την καθημερινή ρύπανση, το στρες και την κόπωση.