Τα μπικίνι του φετινού καλοκαιριού (Part 1)
Beauty & Fashion

Τα μπικίνι του φετινού καλοκαιριού (Part 1)

Τα μπικίνι του φετινού καλοκαιριού (Part 1)

Και ναι! Το καλοκαίρι έχει μπει πλέον για τα καλά κι εγώ είμαι εδώ για να μοιραστώ μαζί σου κάποια από τα μαγιό που ξεχώρισα για φέτος! Είναι όλα από ελληνικές εταιρείες και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό!

Μαύρο μπικίνι

Όλες θέλουμε ένα μαύρο μπικίνι στη βαλίτσα μας και το συγκεκριμένο είναι το κατάλληλο! Άνετο και ελαφρώς ψηλόμεσο το κάτω μέρος του, στυλάτο και άκρως θηλυκό το πάνω με τη δυνατότητα να φορεθεί ακόμα και βράδυ σαν τοπ μαζί με μια ψηλόμεση φούστα ή παντελόνα. Τι συγκεκριμένο είναι της εταιρείας Mind Matter.

Κοχύλια στα μαγιό

Τα κοχύλια φέτος θα τα δεις παντού,  σε βραχιόλια για το πόδι και το χέρι, κρεμαστά για τον λαιμό, σε τσάντες κ.λπ. Γιατί λοιπόν να μην τα δεις και σε μαγιό; Η εταιρεία Bloeur σου προτείνει το τέλειο πλεκτό μπικίνι με κοχύλια τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω μέρος του, για να είσαι in fashion και στην παραλία.

Έντονα prints

Το χρώμα, τα floral και τα έντονα prints είναι μεγάλη τάση για το φετινό καλοκαίρι τόσο σε ρούχα όσο και σε μαγιό! Ένα από αυτά που ξεχώρισα από την εταιρεία Zebras & Libras είναι το συγκεκριμένο μπικίνι.Έντονο μοτίβο σε αποχρώσεις κόκκινου, πορτοκαλί, μοβ, άσπρου και μαύρου με εξαιρετική εφαρμογή. Must have it!

Άσπρο μπικίνι

Το άσπρο είναι ανέκαθεν το χρώμα του καλοκαιριού, πόσω μάλλον σε ό,τι αφορά τα μαγιό. Βέβαια απ’ την άλλη πάντα δίσταζα να αγοράσω ένα μαγιό σε λευκό χρώμα, καθώς φοβόμουν μην βραχεί και διαφανίσει! Βρήκα λοιπόν την τέλεια επιλογή από την Mind Matter με χοντρό και καθόλου διάφανο ύφασμα! Οι χρυσές λεπτομέρειες και τα κορδόνια τονίζουν το μπούστο και το κάνουν σικάτο και ιδιαίτερο. Άλλη μια επιλογή που μπορεί να φορεθεί κι ως τοπ όλες τις ώρες της ημέρας.

Για το συγκεκριμένο θέμα θα έχουμε και part2 με τις υπόλοιπες επιλογές μου σε λίγες μέρες… Stay tuned!